Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 celebritati care s-au casatorit cu FANII lor

Sa visezi ca te casatoresti cu vedeta preferata, au patit-o multi. Dar sa se si intample, asta tine de noroc. Trebuie doar sa fii la locul potrivit, in momentul potrivit iar visul ti se poate indeplini. Iata 10 dintre celebritatile din intreaga lume care s-au indragostit de fanii lor si au pasit impreuna spre altar.

1. Jessica Alba si Cach Warren
Jessica Alba si Cash Warren s-au cunoscut in 2014, pe platourile de filmare ale productiei „Cei patru fantastici”, in care Jessica o interpreta pe Sue Storm iar Cash avea rolul … unui asistent de productie. Un mare fan al Jessicai , Cash a reusit sa o seduca pe frumoasa actrita si s-au casatorit in 2008. In prezent, cuplul Cash-Jessica este unul dintre cele mai solide de la Hollywood si au impreuna doi copii.

Jessica Alba si Cash Warren

Jessica Alba si Cash Warren

2. Anne Hathaway si Adam Shulman
Anne a pornit cu stangul in prima casnicie caci, la putin timp dupa ce s-a maritat, politistii federali au patruns in casa ei si l-au arestat pe primul sot al vedetei pentru spalare de bani. Ulterior, Anne avea sa afle ca sotul ii furase toti banii.
Actrita s-a recasatorit cativa ani mai tarziu cu unul dintre cei mai mari fani ai sai, Shulman. Chiar daca el a marturisit in multe randuri ca nu se astepta niciodata ca Anne sa ii dea vreo sansa, actrita a recunoscut ca prima experienta a facut-o sa aprecieze si mai mult felul lui Shulman de a fi.

Anne Hathaway si Adam Shulman

Anne Hathaway si Adam Shulman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Chris Martin si Gwyneth Paltrow
De data aceasta, Gwyneth este cea care s-a indragostit nebuneste de idolul ei, Chris Martin, din trupa Coldplay. Actrita a povestit ca a avut cele mai mari emotii atunci cand si-a intalnit favoritul. Gwyneth si Chris au fost casatoriti timp de 10 ani insa au ramas in relatii foarte bune si dupa despartire.

Chris Martin si Gwyneth Paltrow

Chris Martin si Gwyneth Paltrow

4. Elvis Presley si Priscilla Presley
Poate unul dintre cei mai populari barbati ai planetei, Elvis ar fi putut avea orice femeie si-ar fi dorit in momentul de apogeu al carierei sale. Megastarul si Princilla s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni si a fost dragoste la prima vedere. Multi insa nu au privit cu ochi buni legatura dintre ei, caci Priscilla avea doar 14 ani. * ani mai tarziu, Elvis si Priscilla s-au casatorit.

CITESTE SI: 10 celebritati care s-au casatorit cu AMANTELE

Elvis Presley si Priscilla Presley

Elvis Presley si Priscilla Presley

5. Nicolas Cage si Alice Kim
Alice lucra ca ospatarita in Los Angeles cand l-a cunoscut pe Nicholas, in 2004. Desi multi i-au reprosat ca are o legatura cu o ospatarita iar el este un star mondial, Nicholas Cage si-a urmat glasul inimii si a luat-o de sotie pe Alice. A facut , se pare, alegerea cea mai buna caci actorul si sotia sa sunt si astazi impreuna si sunt parintii unui baiat.

Nicolas Cage si Alice Kim

Nicolas Cage si Alice Kim

6. Julia Roberts si Daniel Moder
In 2000, Julia filma pentru productia „Mexicanul” cand l-a cunoscut pe Daniel, care era cameraman si, bineinteles, un mare al ei. Culmea, amandoi erau casatoriti in momentul respectiv. Dragostea la prima vedere i-a determinat pe amandoi sa divorteze si sa se casatoreasca doi ani mai tarziu.

Julia Roberts si Daniel Moder

Julia Roberts si Daniel Moder

7. Matt Damon si Luciana Bozán Barroso
Matt se afla in Miami, in 2003, la filmarile pentru „Stuck on you”, cand a cunoscut o barmanita din Argentina. Mai mult de atat, Liciana l-a ajutat pe Matt sa scape de un grup de fani. Actorul a facut imediat o pasiune pentru frumoasa Luciana si, desi multi au comentat ca s-a cuplat cu o barmanita, Matt a cerut-o in casatorie si au impreuna 4 fete.

Matt Damon si Luciana Bozan Barroso

Matt Damon si Luciana Bozan Barroso

8. Adam Sandler si Jacqueline Samantha Titone
Adam a cunoscut-o pe Jaqueline prin intermediul prietenului sau, Rob Shneider. Fost manechin, Jaqueline era un mare fan al comediantului si a acceptat pe loc oferta lui Adam de a juca intr-unul din filmele sale. Adam si Jaqueline s-au casatorit in 2003 iar de atunci sunt nedespartiti.

Adam Sandler si Jacqueline Samantha Titon

Adam Sandler si Jacqueline Samantha Titon

9. Jerry Seinfeld si Jessica Sklar
Jerry a cunoscut-o pe Jessica la putin timp dupa ce ea se intorcea din luna de miere cu sotul ei. Fiind un mare fan al lui Jerry, Jessica a fost foarte emotionata in momentul in care si-a intalnit idolul si a hotarat sa-i dea o sansa. S-au indragostit iremediabil, in ciuda criticilor. De altfel, dupa ce s-au casatorit, Jerry a recunoscut ca daca nu ar fi existat sotia lui si copilul, cel mai probabil s-ar fi sinucis.
Jerry Seinfeld si Jessica Sklar
10. Tom Cruise si Katie Holmes
Tom Cruise si-a sedus rapid cel mai mare fan, pe Katie Holmes, dupa ce a invitat-o imediat dupa ce o cunoscuse intr-o vacanta la Roma. Desi multe tabloide de scandal au discutat pe seara diferentei de varsta dintre cei doi actori, Tom si Katie au hotarat sa ignore gura presei sa se casatoreasca. Nu a fost o casnicie de durata, caci in 2012 cei doi s-au despartit.

Tom Cruise si Katie Holmes

Tom Cruise si Katie Holmes

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top