Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

POVARA MARE pe sufletul acestei zodii. Citeste sfatul zilei de 21 ianuarie 2016!

Pestii se confrunta cu o situatie care le aduce o stare de tristete neasteptata. Citeste sfatul zilei de 21 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nimeni nu s-a nascut invatat. Nu te panica daca pierzi lucruri azi sau daca nu treci un examen. Asta trebuie sa te ambitioneze sa iti doresti sa lupti si mai mult pentru a ajunge sus. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Munceste ca si pana acum si nu te culpabiliza daca efectele nu se vad imediat. Sunt momente si momente in viata. Bucura-te de fiecare dintre ele. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai nevoie sa simti ca esti protejat, ca nu doar tu iti faci griji pentru cel de langa tine, ci si persoana iubita. Daca nu iti demonstreaza anumite lucruri asa cum ti le imaginezi, asta nu inseamna ca nu tine la tine. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te speria de procedurile birocratice pe care trebuie sa le infrunti azi. Mentine-ti calmul pentru ca la final, toate lucrurile se vor rezolva. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai baga in seama banalele certuri de familie. Stii foarte bine cum sunt impartite taberele si cine cu cine are ceva de rezolvat. Nu te baga intre apropiatii tai pentru a lua apararea cuiva. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

E timpul sa iti permiti sa traiesti exact asa cum vrei, sa fii cine vrei, sa faci tot ce iti taie capul. E timpul pentru petrecere! Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top