Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Andreea Marin sare in ajutorul unui baiat de 14 ani care a suferit 25 de operatii! Afla-i povestea dramatica!

Andreea Marin isi continua cauzele umanitare. Fosta prezentatoare a „Surprizelor” a fost prezenta la TEO SHOW unde a prezentat cazul unui baietel de 14 ani care a suferit 25 de interventii chirurgicale din cauza unei malformatii genetice.

Eliza are un baiat de 14 ani care s-a nascut cu malformatii genitale. Laur a suferit pana acum 25 de interventii chirurgicale, iar la scoala nu mai merge de doi ani. In plus, baiatul poarta mereu la el o punguta si un tub introdus in partea abdominala.

„L-am nascut cu o malformatie congenitala pe Laur. Nu avea orificiu anal si nu avea uretra”, a explicat indurerata mama lui Laur. Andreea Marin l-a prezentat mamei pe doctorul turc Selcuk Yucel care se va ocupa in mod gratuit de situatia lui Laur.

„Boala lui este foarte complexa, dar exista solutii si in astfel de cazuri. E posibil sa aiba o viata normala. Am avut si cazuri in care s-au facut 200 de interventii chirurgicale. Se intampla sa avem 40-45 operatii si putem sa ii aducem la viata sociala”, a spus doctorul Yucel, specialist in urologie, la TEO SHOW.

„Baietelul umbla la el cu o punguta, cu un tub introdus in partea abdominala”, a marturisit Andreea Marin.

CITESTE SI: CAZ UMANITAR. Un elev eminent are nevoie de ajutorul nostru să trăiască!

CITESTE SI: A murit de la o simpla raceala dupa ce s-a vindecat de cancer

Eliza, mama baiatului: „El e foarte optimist. L-am facut sa creada ca e normal. Isi doreste foarte mult sa mearga la scoala. E la Dinu Lipatti, studiaza vioara. Anul trecut a fost in sala de operatii de 7 ori. De doi ani nu mai merge la scoala.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top