Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 22 ianuarie 2016

Horoscop 22 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 22 ianuarie 2016 – Berbec

Exista o vorba: daca taceai, filosof ramaneai, si asta ti se aplica si tie astazi. Desi ar fi mai bine sa te abtii sa-ti dai cu parerea despre o situatie cu mai multe directii de interpretare, nu poti tacea si deschizi gura, dar ce emiti nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca si cum n-ar fi nici locul, nici momentul sa emiti opinii, de aceea ar fi bine sa te gandesti de zece ori inainte de a vorbi, ca sa nu deranjezi pe cineva cu parerea ta un pic neobisnuita. Poate esti cu un pas inaintea celor din jur si esti mult prea original pentru capacitatea lor de intelegere, deci mai bine taci, asteptand alt moment mai adecvat.

Horoscop 22 ianuarie 2016 – Taur

Toata viata esti judecat si judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru ca asa e gura lumii: sloboda. Azi esti laudat si apreciat, maine esti criticat si etichetat, dar din toate acestea inceti sa devii din ce in ce mai bun. Si tu emiti opinii gresite la adresa altora, si altii te analizeaza pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie sa transformi relatiile cu ceilalti intr-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevar, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasa loc de interpretari, si asa nimeni nu se va simti vinovat de nimic.

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

Citeste si: PREVIZIUNI KARMICE 18 – 24 IANUARIE 2016. Zodia care va avea noroc in 3 sectoare importante ale vietii

Horoscop 22 ianuarie 2016 – Gemeni

Implica-te serios la treaba, pentru ca succesul proiectului inceput depinde de felul cum fiecare isi joaca rolul care i se potriveste. Te vei integra si tu perfect in aceasta piesa de teatru care se joaca sub ochii tai si in care si tu stii foarte bine ce ai de facut. Te simti bine in acest grup foarte bine inchegat, in care fiecare isi cunoaste rolul si nu deranjeaza pe nimeni in jur, incat e mai mare dragul sa iti aduci contributia si tu cu ce stii mai bine sa faci. Intervii exact la locul si momentul potrivit pentru a duce totul la capat cu brio. asta da colaborare eficienta!

Horoscop 22 ianuarie 2016 – Rac

Sunt multi care ar vrea sa-ti tina companie si sa-ti ridice moralul, dar tu te refugiezi intr-o zona sumbra care nu-ti face bine. Chiar daca familia te inconjoara ca in fiecare zi, parca nu-ti gasesti locul nici macar la tine acasa. Planeaza o tensiune, te simti singur, parasit, dat la o parte, dar e o senzatie gresita. Nimeni nu te-a abandonat, asa cum ai fi tentat sa spui, ci doar o vaga depresie iti da tarcoale si te face sa te simti ciudat oriunde te-ai afla. Lasa-i pe cei care tin la tine sa se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru ca tu esti cel care taie orice legatura cu ei.

Horoscop 22 ianuarie 2016 – Leu

Esti foarte atent la detalii si nu emiti pareri decat atunci cand esti sigur ca ai inteles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai si analizezi tot ce afli, gandesti inainte de a vorbi, ca sa nu gresesti cumva cu vreo opinie pripita. E bine sa stai si sa asculti tot ce vine catre tine, sa pui cap la cap informatiile, sa confrunti mai multe surse de documentare, ca nu cumva sa te iei dupa un singur punct de vedere iar acesta sa fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur si profund cu care analizezi tot ce auzi, si la final vei fi cel mai in masura sa extraga concluzii pertinente si bine documentate.

Horoscop 22 ianuarie 2016 – Fecioara

Tu vrei sa faci parte dintr-o actiune colectiva, dar nu prea esti lasat sa-ti aduci contributia. Ori ai in jur doar persoane autoritare care vor doar ele sa conduca, ori rivali invidiosi care nu te lasa sa-ti expui punctul de vedere, ca nu cumva sa fii tu cel apreciat. Nu te lasa invins de acestia: daca ai ceva de spus, spune, dar trebuie sa-ti argumentezi foarte logic parerea ca nu cumva sa se trezeasca vreunul sa comenteze fara rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date si cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva sa comenteze ce ai tu de spus, deci bazeaza-te doar pe ceea ce esti suta la suta sigur ca e corect.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top