Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Gemenii participa la un COMPLOT! Citeste sfatul zilei de 22 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Gemenii participa la un complot care le va aduce multe favoruri. Citeste sfatul zilei de 22 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca taci, ramai filozof, asa ca astazi abtine-te de la orice comentariu oricat de mult te-ar deranja lucrurile cu care te confrunti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu pune la suflet ce iti spun ceilalti pentru ca nimeni nu te cunoaste suficient de bine incat sa emita judecati de valoare. Capul sus si tine-te de drumul pe care ai pornit. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Top 4 zodii care se vor indragosti in luna iubirii

CITESTE SI: Top 3 zodii certate cu curatenia

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Simti nevoia sa participi la un complot, sa te integrezi in mod subtil intr-un grup social de la care vrei sa strangi informatii esentiale pentru cariera ta. Daca o faci pe detectivul, fii foarte atent la fiecare lucru care misuna in jurul tau. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te lasa sedus de toti oamenii care iti plang de mila, de toti aceia cu care stii sigur ca nu ai mare tangenta. Nu toti iti vor binele. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii in continuare atent la detalii, caci acestea iti vor deschide ochii atunci cand vei avea nevoie de explicatii serioase in privinta anumitor dileme. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Simti ca iti este infranata creativitatea si vrei sa pui piciorul in prag. Convinge-i pe ceilalti cu reusitele tale de pana acum si pune osul la treaba. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top