Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO. A murit de pneumonie in 1920. Ce au descoperit azi in sicriul fetitei este SOCANT!

CAZ SOCANT IN ITALIA. Soc si groaza in Italia! Moartea unei fetite starneste ample controverse in presa. Afla ce lucruri socante s-au aflat despre trupul Rosaliei Lombardo, moarta la 2 anisori acum mai bine de 90 de ani.

Rosalia Lombardo a murit in anul 1920 din cauza pneumoniei. Aceasta s-a dus in lumea ingerilor chiar intr-o zi de sarbatoare, pe 6 decembrie. Trupul fetitei a fost depus intr-un sicriu care se afla la o manastire.

Tatal fetei a recurs la o tehnica care i-a socat pe multi dupa ce, recent, analizandu-l sicriul fetitei, nu a putrezit absolut deloc in mai bine de 90 de ani.

Tatal fetei a imbalsamat-o si i-a pus trupul neinsufletit intr-un sicriu de sticla. Motivul pentru care trupul fetei nu s-a dezintegrat este tehnica de imbalsamare necunoscuta la care a recurs tatal ei.

Pe cercetatorii italieni care investigheaza cazul copilei din Palermo ii socheaza altceva.

Acestia au auzit de la mai multi oameni ca micuta si-ar deschide ochii in fiecare zi si ii priveste tinta pe cei care se apropie de sicriu.

Acest fenomen neobisnuit deschide cutia teoriilor fantastice despre moartea fetitei. Multi locuitori din Palermo sunt de parere ca fetita nu a murit niciodata si ca spiritul ei inca este prezent.

Oamenii de stiinta italieni sustin ca nu este vorba sub nicio forma de o iluzie optica provocata de lumina si confirma ideea ca aceasta si-ar deschide ochii zi de zi.

Sursa foto: Youtube.com

BONUS: Motivul ascuns pentru care bărbații își pictează o unghie. Femeile au plâns când au aflat

Te-ai întrebat care este explicația pentru care tot mai mulți bărbați postează fotografii cu mâinile lor pentru a arăta că au o unghie vopsită?

De ce își pictează bărbații o unghie?

În ultima vreme, apar tot mai des imagini cu bărbați care își pictează o unghie. În spatele acestei tendințe se ascunde o întreagă poveste.

Totul a pornit de la Elliot Costello după ce s-a întâlnit cu o fetiță săracă pe nume Thea. Într-un din călătoriile sale din Cambodgia, Elliot și Thea s-au apropiat foarte mult. Au devenit cei mai bun prieteni.

Bărbatul a aflat într-o zi că micuța a fost abuzată sexual și de atunci a preferat să păstreze doar o unghie dată cu ojă, ca un semnal de alarmă.

După această experiență, Elliot a inițiat proiectul „The Polished Man”. Bărbații sunt rugați să își picteze o unghie timp de o săptămână. Unghia reprezintă unul din cei cinci copii care cad victimă abuzurilor sexuale.

Elliot a făcut această campanie tocmai pentru că bărbații trebuie să dea dovadă de schimbare. În 96% din cazurile de abuz sexual, agresorii sunt bărbați.

Campania pare să dea roade, de vreme ce tot mai mulți bărbați s-au alăturat acestui demers, vopsindu-și o unghie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top