Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai bun remediu pentru entorse si fracturi

Stiri

Cel mai bun remediu pentru entorse si fracturi

Acesta este cel mai bun remediu pentru entorse si fracturi pe care si medicii il recomanda! Vezi ce ai de facut!

In aceasta perioada, cu ninsoare si polei, riscul de entorse si fracturi creste! Iata care este un remediu naturist excelent pentru a scapa de durere!

Medicii recomanda, ca remediu pentru entorse si fracturi, bai in fiecare seara cu 4 litri de apa, 1 pumn de sare grunjoasa, 2-3 pumni de tarate de grau. Aceste ingrediente au efect antiinflamator, astfel ca reduc durerea si este mai usor de suportat vindecarea entorselor si a facturilor.

Citeste si: Ce tratament naturist ți se potrivește în funcție de alimentul de la care te-ai balonat

Citeste si: Leacuri naturiste anti-mahmureala care nu dau gres NICIODATA

Poti de asemenea, sa folosesti taratea de grau sub forma de terci. Amesteca 2 linguri de tarate cu 200 ml de apa clocotita si lasa-l la inmuiat pentru 15 minute. Pregateste o cataplasma cu acest amestec si aplic-o peste zona fatamata. Cataplasma cu tarate de grau se tine aproximativ 30 de minute si se aplica zilnic.

Si argila este un remediu eficient in cazul durerilor provocate de entorse: pune argila rece peste zona afectata si lasa sa actioneze o ora sau doua.

Bitterul suedez este foarte bun in caz de entorse sau luxatii: stropeste o felie de paine cu bitter, pune painea intr-un tifon pe care il aplici peste locul afectat. Poti sa folosesti apoi si un unguient special impotriva durerii.

Cataplasmele cu varzaajuta la retragerea umflaturilor si reducerea durerilor. Aplica un strat gros de frunze de varza pe zona afectata si lasa cateva ore sa actioneze.

Daca ai alunecat si ai calcat stramb, o cataplasma cu ceapa si zahar se poate dovedi a fi extrem de utila. Toaca marunt ceapa, pune o lingura de zahar si aplica amestecul pe zona cu probleme. Aceasta cataplasma va reduce durerea si Ce ulei trebuie sa folosesti pentru inflamatia genitala.

ATENTIE! Acest remediu nu inlocuieste VIZITA OBLIGATORILE LA MEDIC si urmarea tratamentului recomandat de acesta. Entorsele si fracturile sunt grave si trebuie vindecate cu ajutorul specialistului. Aceste remedii sunt utile doar pentru a reduce inflamatia si durere!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top