Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Un expert avertizeaza! Ce se intampla cu barbatii din 2016

Un specialist in lifestyle-ul masculin avertizeaza ca una dintre cele mai raspandite mode in materie de look la barbati va disparea anul acesta.

Moda lumbersexualilor este pe cale de disparitie, iar primele semne ale apunerii barbei vor aparea in acest an, sustine Alun Withey, un academician cunoscut in Marea Britanie.

Withey a facut analize sociologice serioase, studiul sau fiind unul extrem de serios cu privire la moda care a schimbat complet lookul masculin in ultimii ani.

De ani de zile se aduc numeroase critici acestei mode: ba ca barba contine materii fecale ale microorganismelor din mediul inconjurator si nu este tocmai cea mai sanatoasa alegere pentru stilul masculin, ba ca barbatii cu barba in stilul lumbersexual sunt mai infideli etc.

Expertul britanic nu se leaga de niciunul din argumentele expuse mai sus, ci vorbeste despre ceva mult mai interesant si mai bazat stiintific, facand referire la evolutia culturala masculina de-a lungul secolelor.

Investigatia lui Whitey a durat 3 ani. Acesta a descoperit ca barba hipstereasca deja incepe sa nu mai fie la moda intrucat un alt curent capata tot mai multi adepti si vine din Statele Unite: moda yuccie.

CITESTE SI: 5 coafuri pentru barbatii care vor sa fie la moda

CITESTE SI: Cum a evoluat LOOK-ul barbatilor in ultimii 100 de ani

Termenul yuccie vine de la yuppie (tanarul educat cu un job foarte bine platit) si hipster (cel care prefera un stil de viata alternativ, nonconformist).

Un expert avertizeaza! Ce se intampla cu barbatii din 2016-3

Potrivit lui Whitey, barbatul yuccie este un tanar de la oras creativ, care nu are nicio legatura cu barbatul cu barba narcisist, care se ocupa in mod permanent de lookul sau.

Asta nu inseamna ca barba va disparea definitiv din istoria modei, ci va trece la un alt nivel.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top