Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 3 zodii care traiesc in trecut

Multe semne zodiacale isi pun singure bariere in calea fericirii, din varii motive. Unul dintre acestea este faptul ca traiesc in trecut. Afla care sunt acesti nativi!

TOP 3 ZODII CARE TRAIESC IN TRECUT

LOCUL 3: BALANTA

Din cele 3 zodii aflate in acest top, Balanta reuseste sa se adune ceva mai usor dupa o experienta nefericita cu cineva in trecut, insa tot tine minte acel om care i-a facut sufletul sa planga.

Balanta nu este razbunatoare de fel, dar odata ce i-ai gresit, niciodata nu vei mai avea ocazia sa stai aproape de ea ori sa o privesti in ochi. Poate fi extrem de rece, iar ignoranta ei ucide cel mai tare mai ales atunci cand vrei sa te impaci cu ea dupa ce i-ai facut ceva rau.

CITESTE SI: Cei mai norocosi ani din viata ta, in functie de zodie

CITESTE SI: Cum iubeste cea mai senzuala si independenta zodie feminina

LOCUL 2: RAC

Spre deosebire de Balanta, nativul Rac este si razbunator, pe langa faptul ca nu poate uita o greseala a trecutului facuta de cineva la care a tinut. Racul este extrem de sufletist, insa niciodata nu va fi capabil sa treaca de anumite probleme care l-au facut sa sufere mult.

Racul invata foarte multe lucruri despre viata din experientele sale mai putin fericite. Este extrem de precaut atunci cand se imprieteneste cu cineva pentru ca poarta in suflet dezamagirile oamenilor care au contat in viata lui.

LOCUL 1: SAGETATOR

Sagetatorul pune absolut totul la suflet. Se supara cumplit, dar iarta si repede. Este genul de om care nu suporta minciuna, iar atunci cand o persoana este sincera chiar si in privinta celui mai nesemnificativ lucru, Sagetatorul sufera cumplit.

Este extrem de dragastos, extrem de ingenuu si tocmai din cauza aceasta nu poate trece niciodata de durerile trecutului. Desi sustine ca iarta, Sagetatorul traieste in trecut.

Nu poate uita toate momentele care i-au pricinuit stari de vulnerabilitate, umilinta, lipsa de incredere in sine si in general orice sentimente care l-a impiedicat sa zambeasca.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top