Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra intre 23 si 25 ianuarie si intre 27 ianuarie si 3 februarie. Vezi ce inseamna asta pentru fiecare nativ!

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016 Berbec

Vei reusi sa iti canalizezi energia pe alte sectoare in saptamana care urmeaza. Opozitia dintre Uranus si Luna Neagra te va ajuta sa iti reconstruiesti mare parte din planuri pentru a le putea activa in situatii, pe care, vei vedea, le vei aborda cu dificultate.

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016 Taur

Te asteapta o saptamana sclipitoare! Cautai de mult linistea caminului si o vei gasi in sfarsit. La locul de munca vei fi mai apreciat ca niciodata si vei reusi sa iti propui cateva lucruri pentru a castiga bonusuri financiare consistente in perioadele negre. Practic, incepi sa faci curatenie in viata ta si sa alegi lucrurile frumoase, cele care te implinesc cu adevarat.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

CITESTE SI: Horoscop februarie 2016 DRAGOSTE – Previziuni despre iubire si relatii

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016 Gemeni

Comunicarea cu familia va fi ceva mai dificila, mai ales intre 27 si 30 ianuarie. Te vei simti neinteles in fata persoanelor dragi. Se va duce un conflict de idei intre generatii si vei depune foarte mult efort pentru a-i convinge pe ceilalti ca esti realist chiar daca modul tau de a vedea viata poate parea bizar.

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016 Rac

Te vei concentra foarte mult pe imbunatatirea dialogului cu persoanele care conteaza enorm in viata ta. Vei intampina cateva dificultati in ceea ce priveste exprimarea celor mai profunde sentimente. Nu trebuie sa te panichezi, ci sa apelezi la calm si ratiune.

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016 Leu

Problemele de cuplu te vor urmari in perioada urmatoare. Intransigenta ta nu este bine privita de partener, chiar daca intentiile tale sunt bune. Ai mare grija la felul in care iti exprimi nemultumirile fata de sufletul pereche. S-ar putea sa inteleaga lucrurile total pe dos.

Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016 Fecioara

Vei da fata cu situatii in care te vei simti exploatat ori chiar santajat din punct de vedere sentimental. Nu te arunca in gura lupului si nu iti povesti cele mai personale experiente. Nu oricine va sti sa tina secretele tale.

Citeste horoscopul saptamanal in pagina urmatoarea!

Pagini: 1 2

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top