Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce informatii BOMBA primesc aceste 3 zodii? Citeste sfatul zilei de 24 ianuarie 2016!

3 nativi vor fi detinatorii unor secrete cu care trebuie sa invete sa lucreze foarte atent. Citeste sfatul zilei de 24 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Tratezi lucrurile cu o seriozitate exagerata si tocmai de asta nu iti ies planurile asa cum visezi. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pornesti un proiect maret si nu iti vine sa crezi lucrurile pe care le afli azi. Esti socat de informatiile pe care le primesti de la partenerii tai in legatura cu betele in roate care ti s-au pus pana acum. Stiind adevarul, actioneaza cu prudenta! Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 – 31 ianuarie 2016. Mercur ne paraseste si lasa in urma MULTE PROBLEME

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu trage concluzii pripite deoarece mai trebuie sa cunosti si celelalte versiuni ale persoanelor implicate in problema pe care o tratezi. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te bucuri sa vezi cum munca ta da roade si iti vine sa deschizi o sampanie pentru a-ti cinsti eforturile. Mai usor cu petrecerea, caci inca nu ai terminat tot! Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Psihicul tau este gata de un nou inceput. Daca vrei o afacere care sa iti permita sa fii tu mereu, alege ceva creativ. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Anumite persoane au mare nevoie de tine azi. Oamenii apropiati iti ofera informatii socante despre situatii prin care au trecut si ti se face mila imediat. Nu-i asa ca nu e bine sa ai prejudecati despre cei din jur? Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top