Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 trucuri ca sa primesti mai multe like-uri pe Facebook la pozele pe care le postezi

Trucuri ca sa primesti mai multe like-uri pe Facebook. Toata lumea vrea sa primeasca like-uri pe Facebook si nu stie ce sa faca pentru a avea succes pe cea mai cunoscuta retea de socializare. Exista cateva trucuri care iti vor face fotografia postata mai vizibila, deci mult mai aproape de like-urile dorite.

1. FOLOSESTE ACESTE HASHTAGURI (#HASHTAG)

Trucuri ca sa primesti mai multe like-uri pe Facebook. Hashtagul este o eticheta care cuprinde tasta # in fata cuvantului sub care se vor contoriza cele mai multe postari pe o retea de socializare. Hashtagurile care iti aduc cele mai multe likeuri sunt: #20likes, #likeforlikle, #like4like, #I4I.

2. FOLOSESTE FILTRE SI ALTE EFECTE SPECIALE

Fotografiile banale nu mai atrag de mult timp atentia privitorului. Traim in era in care dispunem de programe de editare foto chiar pe telefonul nostru mobil.

CITESTE SI: Stai mult pe Facebook? Uite ce ai de invatat, in functie de zodie!

CITESTE SI: ATENTIE: Ce nu ai voie sa postezi pe Facebook niciodata pentru a nu-ti pierde contul

Foloseste-le pentru a crea fotografii artistice care sa ii cucereasca pe prietenii tai, in ideea obtinerii a cat mai multe like-uri. Sociologii au constatat ca fotografiile editate primesc cu pana la 18% mai multe like-uri decat cele neretusate.

3. CE POSTEZI SI CUM POSTEZI?

Ai observat ca prietenii tai primesc like-uri la pozele cu mancare, check-in-uri sau fotografii din vacanta? Atentie foarte mare la ce anume postezi. Fii original, nu te lua dupa val pentru ca, in multitudinea fotografiilor asemanatoare, nu tei vei remarca cu absolut nimic.

4. CULORILE STRIDENTE ATRAG

Trucuri ca sa primesti mai multe like-uri pe Facebook. Contrastele, culorile care palpaie in ochii privitorului si combinatiile de alb-negru cu o pata de culoare (galbenm sau rosu in esenta) atrag cele mai multe like-uri, conform unui recent studiu. Movul, ticlamul, rozul, galbenul si rosul aduc cu pana la 25% mai multe like-uri decat albastrul, verdele, gri-ul sau alte culori asociate.

5. SELFIE, DAR DE CARE?

Toata lumea isi face selfie. Orice facem trebuie mentionat, trebuie bagat la cutia cu amintiri. Unul din cele mai importante trucuri pentru ca selfie-urile tale sa aiba succes este folosirea acestora cu cap.

Si anume, niciodata sa nu pozitionezi aparatul de fotografiat sau telefonul tau inteligent foarte aproape de fata ta. Fotografiaza-te tinand aparatul de sus in jos si lasa jumatate din fotografie vizibila, mai ales daca te afli intr-un loc ce merita vazut datorita spectaculozitatii peisajului.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. Toda claudiu

    2017-02-19T13:27:36+02:00 at 2017-02-19T13:27:36+02:00

    Vreau 134 like

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top