Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Afla ce iti lipseste in viata, in functie de data nasterii!

Ce iti lipseste in viata, in functie de data nasterii. Data nasterii spune multe lucruri despre tine si poate sa iti arate inclusiv lipsurile pe care le ai in viata.

NUMEROLOGIE. Ce iti lipseste in viata, in functie de cifra care nu e inclusa in data nasterii tale:

DACA DIN DATA NASTERII LIPSESTE:

CIFRA 1 – Iti lipseste fermitatea in momentele cheie, in situatiile in care trebuie sa te impui. E bine ca uneori sa ai o latura combativa, usor razboinica, pentru ca asta te poate propulsa departe in conflictele si bataliile verbale ori duelul strategiilor, mai ales daca vorbim despre ascensiunea profesionala. Iti lipsesc calitatile de lider.

CIFRA 2 – Nu esti o persoana capabila de sintetizare, de a analiza contrastele, de a scoate in relief elemente care conteaza intr-un tablou general.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

CIFRA 3 – Nu ai o latura amuzanta pronuntata. Esti o persoana care se poate supara usor din absolut orice glumita, chiar daca tie iti place sa faci glume pe seama altora.

CIFRA 4 – Iti lipsesc pragmatismul si simtul realitatii. Nu uzezi foarte des de latura ta rationala, ci preferi sa te lasi condusi de inteligenta emotionala.

CIFRA 5 – Iti lipseste intuitia, cea care te poate ajuta in multe situatii de criza. Calitatile de bun investigator sunt inlocuite la tine cu credulitatea, naivitatea. Esti o persoana usor ingenua.

CIFRA 6 – Iti lipseste indulgenta. Esti o persoana care nu accepta anumite lucruri, fie ele si cuvinte inofensive din partea oamenilor. Te ghidezi dupa un spirit mult prea justitiar.

CIFRA 7 – Nu apelezi foarte des la gandirea rationala, la viziunea de ansamblu, pentru ca te ghidezi dupa o viata superficiala. Stilul tau de viata este lipsit de profunzime, esti genul omului care traieste de pe o zi pe alta.

CIFRA 8 – Iti lipseste capacitatea de organizare, de coagulare. Nu esti un bun mediator. Se poate spune ca atunci cand incerci sa imparci doua persoane, mai degraba le intarati. Iti place sa crezi ca poti aduna mai multi oameni la un loc, insa nu tii cont de diferentele de personalitate dintre ele si iti iese mereu prost.

CIFRA 9 – Iti lipseste altruismul, latura umanitara. Esti o persoana egoista si extrem de sperioasa. Iti este frica sa pierzi confortul existentei actuale, esti o persoana comoda.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. rodica steflea

    2016-01-27T11:53:11+02:00 at 2016-01-27T11:53:11+02:00

    Am ajuns abia la primul paragraf 1 si deja ma gandesc serios daca este ceva de capul acestui articol,cum sa nu fie 1 si 9 in data nasteri, ca doar de 1900 de ani, cel putin, nu exista persoana care sa nu contina in data de nastere aceste cifre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top