Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Ibacka-flan de branza

Deserturi

FLAN DE BRANZA. Desert recomandat de ANDREEA IBACKA

Doriti sa impresionati persoana iubita? Iata ce reteta de desert va recomanda Andreea Ibacka : flan de branza, un desert spaniol care aduce cu traditionala noastra crema de zahar ars, dar care vine cu un plus de savoare dat de crema de branza din compozitie.

Ingrediente (pentru 6 portii):

– 6 oua
– 1/2 litru lapte
– 250 g crema de branza
– 12 linguri zahar brun
– mure (pentru decor)

 

 

CITESTE SI:Tii la silueta dar nu vrei sa renunti la desert? Iata o reteta de regim simpla, delicioasa si sanatoasa de desert
CITESTE SI:Dieta accesibila! Nu costa mult si – surpriza! – nu interzice DESERTUL!

Mod de preparare:

1). Mixeaza cu ambitie ingredientele pentru flan.

2). Toarna compozitia in forme pentru prajitura rezistente la cuptor.

 

3). Aseaza formele intr-o tava si adauga cateva pahare de apa in tava respectiva (cat sa acopere 2/3 din inaltimea formelor pentru flan).

4). In felul acesta, flanul se va coace treptat la bain-marie in cuptor (eu am folosit un cuptor electric, reglat la 175 grade, 50 minute).

5). Lasa prajiturile sa se raceasca gradat, apoi ascunde-le in frigider pret de alte 1 – 2 ore.

6). Orneaza prajitura cu cateva fructe sau frunze de menta si serveste-o cu casa plina.

Pentru a afla mai multe retete de deserturi, vizitati site-ul Andreei Ibacka .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Deserturi

To Top