Connect with us

Revistateo.ro

Cuplul zodiacului care isi traieste iubirea cu tunete si fulgere

Compatibilitati

Cuplul zodiacului care isi traieste iubirea cu tunete si fulgere

CUPLUL ZODIACULUI CARE ISI TRAIESTE DRAGOSTEA CU NABADAI. Cea mai fierbinte combinatie din zodiac aduce in acelasi loc doua semne zodiacale care sunt patronate de exuberanta, rebeliune si patos dezlantuit.

Cuplul zodiacului care isi traieste iubirea cu tunete si fulgere beneficiaza de protectia lui Marte, planeta care guverneaza cele doua zodii.

Marte aduce sex salbatic si multe neintelegeri pe plan domestic, in casa. Atat unul cat si celalalt sunt extrem de pasionali si sunt angrenati intr-o continua competitie pentru afirmarea propriilor puteri seducatoare.

Se potrivesc din punct de vedere energic, insa ajung sa se ciocneasca de fiecare data atunci cand nu se afla in dormitor. Comunicarea dintre cei doi este una dificila intrucat fiecare considera mereu ca are dreptate si fiecare este atent la greselile celuilalt, neiertandu-i nici macar una.

Este vorba despre Berbec si Scorpion, doua semne puternice, tari ca piatra, deci imuabile. Spre deosebire de Berbec, Scorpionul aluneca pe o panta a misterului si a controversei atent ticluite, iar asta il poate obosi sau exaspera pe Berbec.

CITESTE SI: Top 4 zodii-problema

CITESTE SI: Cele mai frumoase povești de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Berbecul este mult mai impetuos si prefera sa traiasca clipa. Inainte de instalarea exasperarii, aceste doua semne sunt forte sexuale pe care se poate conta de fiecare data cand hormonii isi cer drepturile.

Berbecul este un semn de foc, iar Scorpionul este unul de apa, deci pot exista numeroase surprize in relatia lor.

Berbecul vrea bici, Scorpionul cere lanturi. Berbecul vrea sex in aer liber, Scorpionul isi va dori intimitate, dar intensitate.

Cele doua semne pot intretine acte sexuale ciudate intrucat imaginatia fiecaruia nu are limite. Pot fi numiti titani sexuali, iar asta inseamna explozie garantata in dormitor.

Daca cei doi se rezuma la o relatie bazat in exclusivitate pe sex, lucrurile pot dura in timp, insa daca vor si comunicare, sa construiasca un plan comun pentru viitor, apar sincope greu de reparat.

Berbecul si Scorpionul sunt facuti sa isi traiasca relatia printre tunete si fulgere, sa se certe de dimineata pana seara si apoi sa se impace la ceasul noptii cu o partida inflacarata. Asadar, de fiecare data cand te gandesti la Scorpion si Berbec rezulta acelasi raspuns: E dragoste cu nabadai, ce sa mai!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top