Connect with us

Revistateo.ro

A primit un mail care a facut-o sa planga. Cand l-a gasit pe autor, i-a dat o palma!

Stiri

A primit un mail care a facut-o sa planga. Cand l-a gasit pe autor, i-a dat o palma!

A PRIMIT UN MAIL CARE A DEVASTAT-O. Relatiile pot esua dintr-un infinit de motive. Unele finaluri sunt atat de insolite incat fiecare femeie se intreaba ce s-a intamplat, de ce nu are noroc in dragoste, unde a gresit, de fapt.

Marcela este o femeie de 35 de ani care locuieste intr-un apartament impreuna cu doua pisici. Femeia lucra pana nu de mult ca dentist si, in urma cu ceva timp, a trait o experienta amoroasa deceptionanta.

Aceasta a inceput o relatie cu Arturo, un tip mai in varsta decat ea, pe care l-a cunoscut la niste ore de yoga. Ea era timida, fragila, si de ani de zile nu a mai avut nicio relatie, nici macar un flirt. Arturo a invitat-o la un pahar de vin si a acceptat. Asa a inceput totul intre ei.

La prima lor iesire, el a insistat sa plateasca tot, iar ea a acceptat pentru ca gestul i se parea unul cavaleresc. De fiecare data cand ea intreba despre viata lui, el evita sa vorbeasca despre asta. Cu timpul, Marcela a renuntat la orele de yoga. Tot ce a reusit sa afle despre barbatul care i-a cucerit inima a fost meseria lui: era administratorul unei firme.

Intr-o zi, cand a ajuns acasa, Marcela a gasit la usa apartamentului ei un buchet de flori. In buchet se afla si un biletel cu numarul de telefon al lui Arturo, pe care scria „Iti multumesc”. A doua zi, Arturo a sunat-o ca sa iasa din nou in oras, iar ea era foarte timida, ii tremura inima in piept.

CITESTE SI: Scrisoarea unei femei catre Cristi Borcea: „Imi este SCARBA de…”

CITESTE SI: Scrisoare catre barbatul care m-a parasit dupa ce m-a lasat insarcinata

Dupa iesirea de la restaurant, Arturo a condus-o pe Marcela pana in fata blocului. Ea l-a privit apoi de la balconului etajului 7, unde este apartamentul ei, si a observat un barbat sensibil, deprimat, singur. Asta a facut-o sa se indragosteasca de el privind felul in care mergea.

Arturo s-a mutat in apartamentul ei si a prins suficienta incredere in acest barbat incat i-a oferit pana si accesul la conturile ei bancare. Nu il credea in stare ca o va tepui, insa, cand a reluat cursurile de yoga, aflase ca iubitul ei de 52 de ani nu mai platea orele de ceva vreme.

Se simtea rusinata pentru ca stia ca i-a dat de fiecare data bani pentru cursuri. Marcela nu i-a spus nimic, iar in noaptea cu pricina au dormit in case diferite. A doua zi, cand femeia se afla la munca, a primit un mail de la Arturo.

„Imi pare rau, stiu ca m-ai descoperit. Nu sunt omul care crezi ca sunt. In ziua in care te-am chemat in oras, viata mea a luat o turnura neasteptata. Am ramas fara nimic, fara bani, fara sotie, fara orgoliu. Erau ultimii mei banuti si tu ii meritai. Am vrut sa iti fac o surpriza placuta.

Te-am vazut atat de fragila si am profitat de asta. Am luat din banii tai si stiu ca te doare. O sa iesi din asta pentru ca ai un serviciu bine platit. Mi-au placut putinele clipe petrecute cu tine. Sper ca intr-o zi sa ma poti ierta. Arturo”

La citirea acestui mesaj, Marcela a izbucnit in plans. In drum spre casa, femeia l-a intalnit pe Arturo si primul ei gest a fost unul brutal: i-a dat o palma.

Cand a ajuns in camera, pisicile au venit la ea imediat, cum nu o faceau altadata, parca simtind ca este trista. Modul in care a trecut de aceasta suferinta a fost o calatorie in Africa. Acolo a cunoscut un alt barbat alaturi de care are acum un copil sanatos si frumos.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top