Connect with us

Revistateo.ro

Azi-noapte am facut dragoste. Si mult, mult sex!

Stiri

Azi-noapte am facut dragoste. Si mult, mult sex!

Nu sariti, nici eu nu mi-as fi imaginat vreodata in viata mea ca am sa povestesc cuiva – daraminte aici, in public practic! – despre o chestie atat de intima. E ca si cum mi-as fi luat megafon si m-as fi dus in intersectie, sa zic “azi-noapte tra-la-la!”

M-am intrebat mult ce sa fac..In mine erau doua Rodici: una ma punea sa imi tin gura, ca nu-I frumos sa zici sis a scrii despre sexul de care ai avut parte, alta ma indemna sa spun, ca poate va e si voua de folos. Dupa cum se vede treaba, a castigat a doua.

Va spuneam ca ziua de ieri a inceput perfect. Ca ieri m-am hotarat ca-mi place de mine, asa cum sunt la… anii mei, cu doi copii si multe riduri. Din clipa aia, m-am simtit de parca am mancat jaratic: inainte de serviciu, am dat fuga pana la scoala, l-am prins pe diriginte inainte sa intre la ora si am rezolvat o problema cu ala mare care s-a obraznicit si certat cu doamna de Fizica.

La serviciu, a mers bine.. Adica am avut treaba ca de obicei, ba chiar mai mult, dar aveam senzatia ca nimeni n-o sa mai reuseasca sa ma enerveze. Nici sefa care m-a rugat sa nu plec pana nu termin o urgenta, adica o ora si ceva peste program (numai pe mine ma roaga de-astea, dar asta e alta discutie).

In drum spre casa, am oprit la non-stopu’ cu de toate, am mai luat niste orez, niste detergent, hai ca nici ceapa nu mai e de-ajuns.. Stii cum e. Dupa ce am bagat de un pilaf la cuptor , am adormit copiii si m-am refugiat la dus. Foarte placut, pentru ca inca mai puteam zambi.

V-am zis ca a fost o zi speciala, aveam niste reserve incredibile de energie. Atat de multe incat, in halat cum eram, mi-a venit sa sterg intrerupatoarele. Lalaiam ceva incetistor (aveam sentimental ca toti au adormit), frecam intrerupatoare si ma gandeam ca am o viata buana, pana la urma. Nici n-am bagat de seama cand si de unde a aparut barbata-miu.

Citeste si despre ziua in care am descoperit ca sunt frumoasa!

M-a luat in brate, m-a mangaiat pe par, s-a uitat in ochii mei, apoi i-a pupat pe rand si mi-a zis: “Ce e cu tine? Nu te-am mai vazut asa….Stiu de cand, din concediul ala de la munte, de acum patru ani”. Si iar m-a strans in brate. I-am explicat ca am obosit sa fiu obosita.

Si ca mi-am dat seama ca imi place de mine, de el si de noi asa cum suntem acum, dupa atatia ani si toate alea prin care am trecut. In doua minute, am uitat de intrerupatoare! Am apucat sa mai verificam o data daca dorm copiii cu-adevarat. Apoi, ne-am incuiat in dormitor. Si am facut dragoste. Si sex. Si dragoste.. Nu numai eu parca am intinerit, ci si el! Intelegeti ce zic?:)

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top