Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 30 ianuarie 2016

Horoscop

Horoscop 30 ianuarie 2016

Horoscop 30 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Berbec

S-a terminat etapa aceasta, deci accepta ideea si nu mai insista sa o resuscitezi, cand vezi cu ochii tai ca ai ajuns la capat. A accepta acest final nu e o infrangere, asa cum ai fi tentat sa spui, ci o mare dovada de intelepciune, pentru ca asa nu mai consumi inutil timp si energie pentru ceva care nu mai are rost sa continue, indiferent in fata carui final esti – un final de relatie, de job, de proiect, de vacanta – de azi schimbi macazul si pornesti altceva, dar fara a te tot intoarce la ce a fost inainte. Inchizi un capitol dintr-o serie lunga de capitole, dar de acum merita sa te concentrezi la ce urmeaza, nu la ce a fost!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Taur

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu un fel de inocenta, ca un copil care habar n-are ce urmeaza, dar arde de nerabdare sa ajunga la finalul povestii. E buna aceasta atitudine, pentru ca te ajuta sa continui ceva aflat inca pe parcurs, fara sa-ti pierzi entuziasmul si interesul. Pedalezi mai departe cu energie maxima, ca sa ajungi mai repede la capat, si fiecare nou episod care se adauga la povestea ta, te stimuleaza din ce in ce mai mult. E ca atunci cand citesti un roman palpitant si finalul unui capitol te trimite deja la urmatorul si tot asa, mai departe, pana termini cartea pe nerasuflate.

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 – 31 ianuarie 2016. Mercur ne paraseste si lasa in urma MULTE PROBLEME

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Gemeni

Nimic nu dureaza vesnic, iar proiectul la care ti-ai adus contributia in ultima perioada ajunge la final. Nu are rost sa mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ti ramas bun cu lectia invatata din tot ce ai construit pana acum. Nu e renuntare, pentru ca poti prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa urmatoare a unui proiect si mai important, dar ceea ce ti se cere tie acum e sa pui punct. E timpul sa schimbi macazul, sa o iei spre altceva, sa-ti iei ramas bun de la ceea ce ai facut inainte, acceptand rezultatele la care ai ajuns. De maine pornesti spre altceva.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Rac

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Leu

Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos. Probabil primesti o garantie extrem de convingatoare ca acei bani sunt in drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe caprarii.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Fecioara

Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul. Parca nu ai avea incredere in niciunul si esti ca intre ciocan si nicovala, adeseori primind atacuri de ambele parti. Vina ta e ca te-ai bagat intre ei sperand ca un arbitru va face pace, dar nu devii decat calul lor de bataie, fara motiv. Retrage-te cat se mai poate!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top