Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 5 februarie 2016

Stiri

Horoscop 5 februarie 2016

Horoscop 5 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 5 februarie 2016 – Berbec

A o lua de la capat, uneori, e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Azi ai ocazia sa te intorci inapoi de unde ai plecat si sa iei startul din nou. Da, faci acelasi lucru, dar a doua oara va iesi de minune. Nu te teme sa desiri tot ce ai tricotat pana acum ca sa refaci tesatura de la zero, pentru ca a merge mai departe dupa un model gresit sau dupa o dimensiune nepotrivita, ar insemna sa consumi timpul si energia inutil. Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate conditiile impuse si mai porneste odata, cu incredere si mai ales cu convingerea ca acum stii mai bine ce e de facut.

Horoscop 5 februarie 2016 – Taur

Ti se citeste pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranta. Ai impresia ca toate merg asa cum trebuie, ca toate sunt la locul potrivit, ca mergi pe teren solid, si resimti aceasta stare generala de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care iti transmit astfel ca esti iubit, ocrotit, in siguranta, si niciodata nu esti singur. Daca te incarci de aceasta superba emotie pozitiva, vei reusi mai apoi sa o transmiti si tu altora prin gesturi, vorbe si sentimente, pentru ca… dar din dar se face rai! Ofera, daruieste, iubeste, zambeste, incalzeste si tu alte suflete!

Trei momente importante pentru ZODIA TA din horoscop FEBRUARIE

Gemenii sunt invaluiti de energii misterioase. Citeste sfatul zilei de 2 februarie 2016 pentru zodia ta

Horoscop 5 februarie 2016 – Gemeni

Mama e cel mai important om din viata ta in acest moment, si relatia cu ea iti cere cea mai mare atentie. Ori ea are nevoie de prezenta ta mai mult ca oricand, pentru ca tu detii solutia la una din problemele care o macina, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ti le poate da in acest fel. Daca mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleasi emotii intense din partea unei persoane pe care o admiri si o respecti si care se poarta cu tine de parca ti-ar fi cu adevarat parinte. E minunat sa te simti in siguranta cand cineva este alaturi de tine neconditionat. Daca mama esti tu, joci un rol cheie in viata copilului tau care te priveste ca pe o sfanta.

Horoscop 5 februarie 2016 – Rac

Unii nu te lasa sa te manifesti in voie, te tin inchis ca intr-o colivie si nu-ti ofera nicio libertate de actiune, de miscare, de decizie. Nu accepta aceasta atitudine, nu-i lasa sa te trateze ca pe un sclav care are doar obligatii si nici un drept, deci trebuie sa faci ceva ca sa schimbi situatia. Vezi ce pretentii au ei de la tine si incearca sa le oferi cate ceva din asteptarile lor, dar ridica-te si tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri ca ti se cuvine. Nu tolera sa fii inhamat la caruta si sa tragi, cand ai si tu dorintele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doresti, nu sta in banca ta, cuminte si umil, doar pentru ca altii spun nu la ceea ce ceri.

Horoscop 5 februarie 2016 – Leu

Stai si cantareste atent ce detii si ce trebuie sa investesti in ceea ce ai de facut, ca sa descoperi ca ai la purtator toate resursele necesare pentru un succes deplin. Lasa fricile deoparte, nu-l mai lua pe nu in brate, pentru ca totul e posibil. Fa totul cumpatat, cu cap, rational, moderat, nu investi prea mult, dar nici prea putin, pentru ca ti se cere o actiune moderata, cumpatata, in care sa dai dovada de simtul masurii si al echilibrului. Nici nu trebuie sa spui ca e simplu, dar nici ca e imposibil, ci sa analizezi situatia cu detasare ca sa descoperi ce anume poti oferi din ce se asteapta de la tine. Ar fi pacat sa nu te implici din frica de esec, dar nici sa dai vina pe altii, daca vezi ca nu-ti iese chiar asa cum doreai. Fa totul cu moderatie: nici prea-prea, nici foarte-foarte!

Horoscop 5 februarie 2016 – Fecioara

Nu te simti bine in medii foarte aglomerate, foarte pestrite, pentru ca nu stai prea bine la capitolul comunicare. Esti un pic deprimat sau trist si nu te poti adapta mediului in care te afli. Ceilalti nici nu observa ca se intampla ceva cu tine si tu poate tocmai asta ai fi dorit: sa fii luat in seama, intrebat ce e cu tine, or anturajul strain in care te afli nu da semne de prea multa compasiune. Ai prefera sa stai singur cu gandurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de liniste ai tu nevoie acum, ci exact de agitatia aceasta din jurul tau care nu te lasa sa aluneci pe panta depresiei. Accepta galagia din jur si integreaza-te in acest mediu, chiar daca nu e pe placul tau pe de-a-ntregul. Iti poate ridica moralul!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top