Connect with us

Revistateo.ro

Jos palaria! Tatal unui copil in scaun cu rotile a gasit o cale nemaipomenita prin care sa ii faca viata frumoasa!

Stiri

Jos palaria! Tatal unui copil in scaun cu rotile a gasit o cale nemaipomenita prin care sa ii faca viata frumoasa!

Acest tata are un copil in scaun cu rotile, pentru ca sufera de paralizie cerebrala, insa acest lucru nu il impiedica deloc sa il distreze pe micut! S-au dus impreuna la un parc pentru skateri si iata ce au facut! Jos palaria pentru un astfel de parinte!

Chiar daca are un baiat care sufera de paralizie cerebrala, acest tata nu uita sa ii infrumuseteze copilaria!

Un video cu cei doi a devenit viral pe internet dupa ce tatal l-a luat pe copil in scaun cu rotile, l-a dus intr-un parc special pentru skateri si i-a impins caruciorul, astfel incat cel mic se simte ca un carusel. Iata ce imagini frumoase si emotionante transmit cei doi (iar in continuarea articolului vei decoperi mesaje emotionante de la internauti care au trecut prin asemenea experiente)!

Jos palaria pentru un astfel de parinte care isi aduce aminte ca desi are un copil in scaun cu rotile, acesta este inca UN COPIL, care merita acelasi drept la joaca si la distractie ca toti ceilalti!

Citeste si: Pentru ca nu va mai apuca o alta aniversare, parintii acestei fetite i-au facut un cadou EMOTIONANT

Huff.ro: VIDEO. Bebelusii gemeni care au impresionat pe toata lumea chiar dupa nastere

Rectia internautilor nu a intarziat sa apara si toti il aplauda pe acest tata pentru initiativa lui. Iata cateva comentarii legate de gestul sau:

„Este un tata grozav”

„Este un tata minunat!”

„Fiul meu sufera de paralizie cerebrala si i-ar placea la nebuie sa facem asta. O sa o fac atunci cand o sa mergem la un park pentru skateri!”

„Daca acest video ma face PE MINE sa atat de fericit, imi pot doar imagina cum s-a distrat copilul!”

„Fratele meu a avut paralizie cerebrala severa si parintii mei l-au inscris la baseball. Tatal meu ii tinea mana pe bata si el IUBEA sa „fuga” pe teren… ”

Si baietelul din imagine sufera de paralizie cerebrala. Este o afectiune care apare si la copii, in primele luni dupa nastere din cauza unor leziuni pe creier, care au cauze necunoscute. Simptomele variaza de la un caz la altul si boala nu se agraveaza pe masura ce copilul creste ci unele abilitati pot reveni cu tratament si mult interes din partea parintilor (exact cum face acest tata in video!).

Cele mai multe cazuri de paralizie cerebrala duc la paralizie spastica, adica muschii sunt tepeni si bolnavul nu se poate misca – de aceea este acest copil in scaun cu rotile. Unii copii care sufera de paralizie cerebrala sufera si de dificultati de vorbire, dar si de un usor retard mental.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top