Connect with us

Revistateo.ro

A murit Katie May, una dintre cele mai sexy femei din lume

Inedit

A murit Katie May, una dintre cele mai sexy femei din lume

A murit Katie May, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Modelul a aparut in revista Playboy recent. Cauza mortii: un atac cerebral in timpul unei operatii.

Katie May a fost considerata una dintre cele mai sexy modele din lume. A aparut recent in editia slovaca a revistei Playboy.

Conform site-ului monden TMZ.COM, May a fost internata in stare critica intr-un spital din Los Angeles din cauza unui accident vascular cerebral.

Modelul a murit ieri din cauza unui accident suferit luni, pe 1 februarie. Vedeta a pozat in publicatii pentru barbati precum cea mai sus mentionata, dar si in Sports Illustrated. Femeia a fost deonectata de la respiratia artificiala, potrivit TMZ.

A murit Joe Alaskey, omul care ne-a marcat copilaria

Tragedie in lumea sportului romanesc! A murit un mare roman!

May a murit inconjurata de cei dragi, conform unor surse apropiate ale familiei. A fost cunoscuta ca „regina Snapchatului” si era extrem de populara pe retelele de socializare, in special pe Instagram.

May a lasat in urma o fetita de 7 ani, Mia. Cu cateva ore inainte sa sufere atacul cerebral, vedeta a publicat o fotografie pe Instagram in care era foarte fericita si pentru care a primit numeroase like-uri. „Un inceput de saptamana minunat” – asa a sunat ultima ei postare pe Internet.

May a fost un model de succes. A fost PR o vreme, dar dupa aceea a imbratisat industria designului. A fost extrem de apreciata pe podiumurile de moda si avea o emisiune TV in Los Angeles.

Katie avea 34 de ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top