Connect with us

Revistateo.ro

Mama celei mai frumoase fetita din lume, acuzata ca o expune pedofililor

Inedit

Mama celei mai frumoase fetite din lume, acuzata ca o expune pedofililor

Kristina Pimenova, considerata cea mai frumoasa fetita din lume, este supermodel la numai 10 ani. A pozat pentru Roberto Cavalli, Doolce & Gabbana si recent a semnat un contract urias cu LA Models, o agentie foarte cunoscuta din Statele Unite ale Americii.

Cu aproape 4 milioane de admiratori pe facebook, Kristina este unul dintre cei mai cunoscuti copii din intreaga lume. Pozeaza inca de la varsta de 3 ani si este considerat cel mai promitator supermodel al planetei.

Mama ei este acuzata ca isi exploateaza fiica.

Mama kristinei Pimenova este cea care se ocupa de negocierea contractelor si cea care admistreaza conturile de pe retelele de socializare. Femeia a fost acuzata ca isi exploateaza fiica iar unele fotografii ar fi prea deocheate pentru varsta ei, fiind o provocare pentru pedofili.

Kristina Pimenova

Kristina Pimenova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Femeia in varsta de 40 de ani a contrazis mereu teoria exploatarii  si a marturisit ca nu face altceva decat sa o ajute pe Kristina sa-si urmeze visul de a deveni un model celebru.

Kristina Pimenova are sanse mari sa ajunga un supermodel, daca evaluam gena primita. Mama ei, Glikeriya Pimenova, in varsta de 40 de ani, a fost si ea un model celebru in Rusia. Tatal ei, de asemenea, este un fost fotbalist pe nume Ruslan Pimenov si este considerat unul dintre cei mai atragatori barbati rusi.

CITESTE SI: O mama creativa si-a transformat copilul in personaj de poveste!
CITESTE SI: Jos palaria! Tatal unui copil in scaun cu rotile a gasit o cale nemaipomenita prin care sa ii faca viata frumoasa!

Kristina Pimenova

Kristina Pimenova

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top