Connect with us

Revistateo.ro

Mihaela Radulescu, curatenie in ciorapi cu port-jartier

Inedit

Mihaela Radulescu, curatenie in ciorapi cu port-jartier

Mihaela Radulescu stie cum si ce trebuie sa poarte o femeie pentru a fi sexy in orice situatie. Fie ca este invitata la o gala exclusivista, fie ca este in bucatarie sau face curatenie in casa iubitului ei. Curatenia in ciorapi cu port-jartier si palarie- acesta este ultimul trend impus de Mihaela.

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

Jurata emisiunii de talente a postat pe pagina personala de facebook doua poze in care o vedem „la lucru” in casa iubitului. Inarmata cu un aspirator, Mihaela s-a jucat cu fantezia fanilor sai de pe internet si a scris urmatoarele :

„Am vazut destule femei acrite la viata mea, care faceau curat sau mancare de parca ispaseau o sentinta. De cand ma stiu, am transformat treaba asta in ceva mult mai amuzant si mai productiv – ascult muzica mea, ma imbrac cum stiu ca-mi sta bine, deci nu in cele mai proaste si lalai haine, ii dau sarcini si lui Ayan si facem casa luna fara sa ni se para ca am pierdut vremea sau ca a fost o treaba enervanta. Dimpotriva…

Cand se intampla sa fac curat in casa barbatului, fara copil, e posibil sa dati peste mine in ciorapi cu port-jartier si un tricou mai lung sau …orice ma duce departe de imaginea femeii in capot (mai nou, e in trening:))… Am verificat, suntem la fel de seducatoare si cu aspiratorul in mana, iar daca mai avem si umor si chef de viata, se face curatenie nu doar in casa, ci si in suflete…”

CITESTE SI:Loredana Latis si Mihaela Radulescu te invita sa descoperi omul care iti doresti sa fii!
CITESTE SI: Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum îi rezistă machiajul timp de 4 ore la „Românii au talent

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top