Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de cruciulite care poarta noroc

Stiri

Tipuri de cruciulite care poarta noroc

In mod normal, lantisoarele cu cruciulite nu sunt asociate cu norocul, insa sunt anumite bijuterii te apara de necazuri si tin la distanta gandurile negre si influentele negative.

Fiecare tip de cruce poarta un simbol care marcheaza etape din istoria noastra.

Simbolurile sunt reprezentari ale cuvintelor si expresiilor noastre cel mai bine internalizate.

Avand in vedere ca gandul are puteri uriase cand vine vorba de emotii si energii negative, e bine de stiut ce fel de cruciulite trebuie sa purtam pentru a ne feri de rele.

Uite cum te afecteaza farmecele chiar daca nu crezi in ele

Vindeca-te cu PUTEREA cristalelor. Vezi ce piatra TE SALVEAZA!

Elementele crucii

Exista mai multe feluri in care poti trasa o cruce. In mod obisnuit, ne referim la doua linii perpendiculare care se intalnesc in centru.

In legendele timpurii, crucea reprezinta cele patru elemente vitale: apa, aer, pamant si foc. Crucea este viata si destinul, sacrificiul si credinta, iubirea si speranta, bunatatea si smerenia.

Roza-crucea, simbolul luptei cu suferintele

Tipuri de cruciulite care poarta noroc
Roza-crucea este o cruce cu un trandafir in mijloc. Simbolizeaza suferinta, evolutia omului, construirea prezentului pe principii sanatoase: onestitate, rabdare, pragmatism. Asadar, bijuteriile cu roza-cruce te fac puternic in fata necazurilor.

Crucea solara celtica, pentru energie si vitalitate

Tipuri de cruciulite care poarta noroc
Crucea solara a celtilor este asezata pe un cerc, simbolul Soarelui. Cercul simbolizeaza ciclurile vietii si eternitatea, dragostea intru Dumnezeu. Aceasta cruce se foloseste pentru spor la munca si invatare. Energiile pe care le atrage lupta cu oboseala si apatia.

Crucea egipteana a imortalitatii, simbolul constiintei

Tipuri de cruciulite care poarta noroc
Crucea are la capat un cerc si se gaseste la multe monumente egiptene. Crestinii egipteni folosesc aceasta lantisoare cu astfel de cruciulite pentru a trai mult si pentru a se feri de tentatiile lumesti. Crucea face legatura cu Constiinta Superioara si reprezinta dorinta intoarcerii la Dumnezeu.

Aceste cruciulite te apara de boli si necazuri, dar, cel mai important, iti dau o stare de bine, de incredere si de speranta. Se spune ca lantisoarele care au astfel de cruci te tine departe de pacatul deznadejdii in cele mai grele momente din viata.

Sursa foto: Shutterstock, christianrosenkreuz.org, blog.cosasdemeiga.com, tiendasduarte.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top