Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu otet de mere dureaza doar 3 zile

Stiri

Dieta cu otet de mere dureaza doar 3 zile

Dieta cu otet de mere este foarte populara mai ales dupa zilele in care, din cauza stresului, am acumulat kilograme prea repede.

Este o dieta ideala pentru persoanele care vor sa slabeasca in timp scurt sau pentru cele care vor sa isi mentina greutatea in echilibru.

Din cand in cand, dieta cu otet de mere te face sa te simti din nou usoara.

Motivul pentru care dureaza doar 3 zile este simplu: nu este vreo dieta miraculoasa care te scapa de zeci de kilograme, dar iti curata organismul si iti reda pofta de mancare sanatoasa.

Otetul de mere este un adevarat medicament pentru organism. Contine vitamina A, B, acizi grasi esentiali, enzime si multiple minerale precum calciul, fosforul, potasiul, magneziul sau zincul.

Dieta lui Marylin Monroe. Tu ai manca asa ceva la micul dejun?

HUFF.RO: 5 alimente sanatoase care devin periculoase consumate in cantitati mari

Continutul ridicat de sulf din otet ne ajuta se eliminam toxinele si este esential in metabolizarea grasimilor. Otetul de mere elimina colaceii depusi in cateva zile pe solduri.

In plus, otetul de mere este excelent pentru imbunatatirea florei intestinale. Previne infectiile urinare si ale rinichilor.

Dieta cu otet de mere, pas cu pas

1. Otetul de mere trebuie consumat inainte de fiecare masa. Avand in vedere ca exista trei mese principale intr-o zi, bea o lingura de otet de mere inainte sa mananci.

2. Ce consumam la micul dejun? Micul dejun incepe cu o lingura de otet de mere, urmata de doua fructe verzi, la alegere!

3. Pranzul trebuie sa fie putin mai consistent. Poti incerca o salata verde cu branza si rosii si putin otet de mere (pe langa lingura necesara inainte de masa) sau 250 de grame de piept de pui dezosat.

4. La cina, incearca o ciorba de legume si un fruct rosu la alegere. Fructele rosii te vor ajuta sa nu ai probleme cu inima in timpul somnului.

Poti incerca diferite salate, insa este musai sa pui otet de mere in ele. De asemenea, daca esti o fana a ciorbelor, nu te zgarci la a pune cativa stropi in ele.

Cu aceasta dieta poti slabi in 3 zile intre 1 si 2 kilograme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top