Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 14 februarie 2016. Previziuni despre viata amoroasa a zodiilor

Horoscop

Horoscop 14 februarie 2016. Previziuni despre viata amoroasa a zodiilor

Horoscop 14 februarie 2016. Astrologul Maria Sarbu a facut previziuni despre viata amoroasa a zodiilor. Vezi ce te asteapta de Ziua Indragostitilor.

Berbec: vei cheltui mai mult decât de obicei și prioritățile tale financiare Îți vor ocupa multe ore în aceasta zi.

Taur: ai planuri mari de viitor, te mulțumește armonia din cuplu și te fascineaza reacțiile drăgăstoase și dominante ale persoanei iubite, simți ca vrei sa muți apele și munții din loc.

Horoscop 14 februarie 2016: Lectii de maturizare pentru Gemeni

Gemeni: simți sa stai singur, tu cu atașamentele și suferințele tale, poate ieși pe undeva, dar nimeni nu îți ghicește starea ta interioară și ce ascunzi în sufletul tău. De fapt, ai lecții de maturizare în relații și ai nevoie de încredere în tine.

Rac: ai multe dorințe și oameni dragi din grupul de prieteni au nevoie de tine, vei vrea sa Îți petreci altfel aceasta zi; altfel decât în oricare alt an; ești rebel și ai reguli noi.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

Horoscop februarie 2016 DRAGOSTE – Previziuni despre iubire si relatii

Leu: vrei sa fii intr-un loc frumos, sa socializezi, sa te răsfeți. …ești dependent de viața socială și chiar dacă nu prea ai unde sa mergi tot nu ai stare în intimitate….deși poate ar fi o varianta mai caldă.

Fecioara: ai de drum sau relația ta este la distanță smile emoticon Te simți mulțumit și radiezi, astăzi ai mari dovezi ca lucrurile sunt pe drumul bun și n-ai sa mai greșești în viitor. Ai încredere!

Horoscop 14 februarie 2016: Balantele, pandite de singuratate

Balanță: îmbini ziua aceasta cu nevoia de intimitate și o transformi într-o zi pasională, vrei sa o trăiești intens și sa te reinventezi, sa renaști, altfel singurătatea te poate atrage în suferință. O zi de mister si dependenta sexuala…

Scorpion: ești dependent de persoana iubita și iți cauți armonia și echilibrul în cuplu. Dacă încă iubirea nu te răscolește, fii pregătit, se va întâmpla în curând.

Săgetător: dacă este Duminica și nu te apuci de munca, cel mai probabil te duci sa faci mult sport….te-ai ocupa de alte lucruri decât de dragoste. Nici nu este de mirare ca ești îndrăgostit în secret! Ar fi benefic sa ieși un pic din zona de confort.

Capricorn: distracția și prietenii vor fi prioritățile tale….cauți sa ieși în fața și sa te relaxezi, sa te bucuri, sa te distrezi. …ești dependent de ei și de putere, ai putea dramatiza poate sau Îți vei cauta situații în care sa știi ca deții controlul….da-ti voie sa deschizi ușa sufletului!

Horoscop 14 februarie 2016: Dragostea ii poarta pe Pesti in diferite zari

Varsator: ai locul tău și acolo vrei sa fii, acolo unde pentru tine este Acasă și alături de cei dragi și apropiați. Poate nu ai dispoziția necesara sa socializezi prea tare căci este mai degrabă genul de cozy Day.

Pesti: faci multe multe lucruri astăzi, te vezi cu mulți oameni, vorbești mult și n-ai stare nicăieri. Alegerea cea mai potrivita este de genul, „călătorului îi șade bine cu drumul”.

Te va purta dragostea în diferite zări și asumări, mai repede decât crezi! Nu sta doar sa discuți sau sa vorbești „mult, prost sau fără rost” și nici nu despica firul în 4. Deschide-ti sufletul și spune-i ce îți place, vorbește despre tine și ce simți.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top