Connect with us

Revistateo.ro

VIAŢA SEXUALĂ

dragoste

Acest aliment banal îţi va duce VIAŢA SEXUALĂ pe noi culmi

Dacă simţi că viaţă ta sexuală nu este chiar ceea ce îţi doreşti şi că are nevoie de îmbunătăţiri, atunci caută soluţia în bucătărie.

Încearcă să incluzi în alimentaţia ta şi a partenerului tău cât mai multe alimente care contribuie la creşterea apetitului sexual. E important să acorzi atenţie creşterii fluxului sanguin şi pe cel al testosteronului, dacă îţi doreşti seri de neuitat alături de partenerul tău.

Ar trebui să începi cu un mic dejun echilibrat. Această masă ar trebui să includă proteine şi fibre, de exemplu: iaurt cu fructe de pădure sau unt de arahide cu pâine integrală prăjită.

Digestia acestei combinaţii durează mai mult aşa că vei avea energie toată dimineaţă ceea ce te va împiedică să iei decizii nocive mai târziu, spune dr. Susan Kleiner, nutriţionist şi autor al cărţii „Power eating” (Puterea din alimente).

Mai multă energie înseamnă că nu vei fi morocănos şi sleit de puteri când te întorci de la muncă şi poţi să te bucuri de puţinul timp cu partenerul.

Deşi poate părea dubios, să ştii că ceapa poate ajuta foarte mult întrucât aceasta întăreşte organele reproductive şi creşte nivelul de testosteron, care creşte poftă pentru sex atât la bărbaţi cât şi la femei.

Usturoiul este pur şi simplu magie pentru testosteron şi nu te ajută doar iarna pentru protejarea împotriva virozelor, ci este aliatul tău atunci când vine vorba de îmbunătăţirea vieţii sexuale. Acesta elibereaza căldură în organism, ajută la circulaţie şi s-a dovedit că ajută la creşterea de hormoni buni pentru ambii parteneri.

Citeste integral

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top