Connect with us

Revistateo.ro

Anturajul strica starea de spirit a acestei zodii. Citeste sfatul zilei de 17 februarie 2016

Sfatul zilei

Anturajul strica starea de spirit a acestei zodii. Citeste sfatul zilei de 17 februarie 2016

Balanta va avea de furca cu anturajul in care se va invarti azi. Citeste sfatul zilei de 17 februarie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Pornesti intr-o calatorie cu mare entuziasm, insa pe traseu iti dai seama ca nu e exact ceea ce ti-ai dorit si iti pierzi interesul. Daca nu te simti bine in pielea ta, nu mai continua voiajul. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Faci lucruri minunate si iti vine sa te lauzi tuturor. Bucura-te de performantele pe care reusesti sa le obtii si nu te demoraliza nicio clipa. Numarul norocos al zilei: 10.

Horoscop martie 2016. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP MAYAS PRIMAVARA 2016. Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Viata de cuplu necesita mai multa atentie decat de obicei, asa ca fii pe faza la tot ce se intampla cu tine si persoana iubita. Lipsa de comunicare poate dauna mai mult decat ai impresia. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca vrei sa incepi ceva nou, mai bine lasa pe maine. Nu tot timpul sa potriveste proverbul „Nu lasa pe maine ce poti face azi”. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

In ultima vreme iti fura privirea cele mai superficiale lucruri si situatii din viata. Nu te plange de lipsa profunzimii daca te rezumi la lucruri pe care le vor toti. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te lovesti de o serie de superstitii zi de zi si nu iti traiesti viata asa cum simti. Lasa-le la o parte si rupe bariera preconceptiilor tale despre lume. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top