Connect with us

Revistateo.ro

CATALOGUL EMOTIILOR. 8 momente de neuitat intr-o relatie

Stiri

CATALOGUL EMOTIILOR. 8 momente de neuitat intr-o relatie

Fiecare relatie are un inceput si un sfarsit, sau, in cazurile fericite, tin o vesnicie. Iti prezentam catalogul emotiilor pe care l-au parcurs absolut toti indragostitii din lume.

In orice relatie se traiesc momente dificile, complicate. Emotiile ii cuprind pe indragostiti inca din primele secunde in care se cunosc, iar de la aceasta faza de initiere la prima cearta trece putin timp, insa nimic nu se compara cu dulcea impacare.

Furnicaturile din stomac cu gandul la prima intalnire

Ea petrece cel putin o ora in oglinda, iar el goleste doua sticlute de parfum si mai face cateva flotari sa para mai musculos. Fiecare se gandeste la o intalnire ratata, insa nu poate stavili dorinta cunoasterii.

Nervii de la prima intalnire

Ajunsi fata in fata, primele minute se rezuma la datele de identificare: numele, varsta, localitatea. Primele clipe sunt cumplite: nervii si emotiile se vad in privirile fugare si transpiratia absolut normala atunci cand inima mai are putin si sare din piept.

Senzatia primului sarut

Din vorba in vorba, indragostitii isi ating buzele cu timiditate. Nicio emotie nu este mai puternica decat cea a primului sarut.

4 motive pentru care e bine sa minti intr-o relatie

5 indicii ca esti intr-o relatie serioasa

Sentimentul apartenentei

Sentimentul apartanentei fata de celalalt se instaleaza la 5 minute dupa primul sarut ori prima imbratisare, spun psihologii americani.

Gelozia

Gelozia este absolut normala in orice relatie si ea apare mai repede decat si-ar imagina orice cuplu, cu toate ca fiecare se tine tare si spune ca nu este gelos.

Sentimentul rupturii

Inevitabil apar crizele de gelozie, iar sentimentul rupturii framanta pe oricine.

Cearta aprinsa cu palpitatii si tremurat

Prima discutie in contradictoriu nu o va uita niciun cuplu. In momentul acela fiecare se simte destabilizat emotional si poate reactiona in mod agresiv.

Dulcea impacare sau… teribila despartire

Ultima faza psihologica difera de la un cuplu la altul: ori are loc asteptata impacare, ori fiecare isi da seama ca nu are ce cauta langa celalalt.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top