Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 februarie 2016

Horoscop

Horoscop 19 februarie 2016

Horoscop 19 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

Horoscop 19 februarie 2016 – Berbec

Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti convins ca asocierea cu acesti oameni te va propulsa pe un alt nivel al planurilor tale. E ca si cum ai fi primit intr-un colectiv de elita, cu oameni pe care ii apreciezi si-i admiri, si de acum vei deveni unul de-al lor. Aveai ambitia de a fi admis aici (ca la o facultate) si iata ca apare sansa mult visata: n-o risipi! Pregateste-ti intrarea cu surle si trambite, pentru ca ai si tu multe de dovedit, si daca tot ai fost primit, asuma-ti obligatiile care iti revin in acest nou mediu. E mai diferit, mai solicitant decat ce faceai inainte, dar si mai motivant!

Horoscop 19 februarie 2016 – Taur

Ai tendinta de a te juca un pic cu orele care trec, de parca nu ti-ar pasa daca mai ai o ora sau zece pana la un anumit eveniment de o importanta speciala. Incearca sa devii mai organizat, mai atent, pentru ca orele trec cat ai clipi si nici nu stii cum te trezesti in fata unui impas, fara sa stii de unde sa mai faci rost de macar cateva minute. Iti vei da seama pana la urma ca ai risipit timpul pe nimicuri si vei incerca, macar in ultimul ceas, sa te aduni si sa devii mai eficient, astfel incat te vei incadra cu bine in termenele limita ce te imping de la spate. Uita-te mai des la ceas: tic – tac!

Citeste horoscopul saptamanii 15-21 februarie 2016!

Vezi si previziunile karmice pentru saptamana urmatoare!

Horoscop 19 februarie 2016 – Gemeni

Simti ca lumea asteapta mult de la tine, dar nu esti in cea mai buna forma pentru a le si oferi ceea ce pretind. Nu esti intr-o pasa prea optimista si nu ai incredere in tine, ceea ce te face sa preferi sa stai in umbra, ca sa nu-i dezamagesti pe cei care au asteptari atat de mari de la tine. Altadata pretentiile lor te-ar fi ambitionat mai tare, te-ar fi impins mai sus pe calea ta, dar azi te retragi si taci, sperand sa nu te observe nimeni. Nu e atitudinea cea mai buna: mai bine te-ai privi prin ochii celor care te apreciaza si atunci te-ai ambitiona din nou, pentru ca poti ceea ce vor ceilalti de la tine. Nu e o dorinta imposibila!

Horoscop 19 februarie 2016 – Rac

Este o zi amuzanta pe care ti-o dedici unor activitati de timp liber, distractive, unor hobbyuri care iti fac placere. Te simti bine, ai chef de joaca, poate si datorita anturajului vesel in care nimeresti, nu te gandi la nicio problema astazi, pentru ca aceasta atitudine optimista te ajuta sa vezi ca totul are rezolvare, ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic si o atitudine optimista ca cea de azi te va ajuta sa gasesti de fiecare data cele mai bune solutii. Zambeste, glumeste, razi, sari in sus de bucurie, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a trece peste toate cu succes. Molipsesti si pe altii de buna dispozitie!

Horoscop 19 februarie 2016 – Leu

Aminteste-ti azi de un lucru din fizica de clasa a saptea: daca sufli in foc nu-l stingi, ci il aprinzi si mai tare! Asa ca asta trebuie sa faci tu azi: sa eviti sa torni gaz pe foc, sa alimentezi o disputa, sa iriti si mai tare pe un om deja nervos, pentru ca ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere si orice cuvant nelalocul lui il poate arunca in aer imediat. Nici tu nu esti in cea mai buna forma, si tu esti irascibil si sensibil la orice afront, dar tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate inteti conflictul fara rost!

Horoscop 19 februarie 2016 – Fecioara

Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

Citeste horoscopul zilnic in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top