Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Povestea de dragoste care face inconjurul lumii. Cum a putut un puzzle sa emotioneze

Mai mici sau mai mari, ne pastram vie curiozitatea de a afla lucruri noi, de a rezolva ecuatii, de a descoperi. Iar Greg Shaver din Statele Unite ale Americii nu face exceptie de la regula, chiar daca are 59 de ani. De Ziua Indragostitilor, cererea sa in casatorie a facut inconjurul lumii. Nu a pregatit ceva grandios. Nu a scris pe cer cuvinte mari, nu si-a surprins iubita cu o vacanta in vreun loc exotic.

A cerut-o in casatorie printr-un puzzle comandat: “Am o varsta, nu mai pot sa fac lucruri mari. Asa, in rutina noastra de dimineata, cand ne bem cafeaua si rezolvam puzzle-uri, e totul excelent. Si cum as fi putut sa o cer in casatorie decat asa?”, a declarat Greg Shaver pentru un ziar local.

Povestea barbatului este dramatica. In 2013 a fost diagnosticat cu leucemie. A fost la un pas de moarte, dar a supravietuit. Apoi si-a vazut sotia alaturi de care fusese vreme de 37 de ani cum se stinge in fata ochilor lui din cauza cancerului la plamani. A sperat intr-o minune, a sperat ca si ea se va vindeca, la fel ca el. Dar nu s-a intamplat. Apoi, a renuntat sa mai creada in dragoste.
Pana cand a cunoscut-o pe Lisa. Piesa cu piesa, asemenea unui puzzle, viata barbatului s-a schimbat definitiv, a intrat pe un fagas normal. Duminica dimineata, 14 februarie 2016, Greg Shaver a decis ca nu mai are timp de pierdut. I-a facut cafeaua Lisei, mic-dejunul si i-a daruit cateva piese de puzzle: “Vrei sa fii sotia mea?”, scria pe imaginea pe care Lisa a creat-o piesa cu piesa.

Raspunsul a fost imediat: “Da, vreau!”.

Si, pentru ca povestea sa fie si mai emotionanta, imediat dupa raspunsul Lisei, Greg Shaver a facut un gest pe care nu credea ca il va putea face vreodata. Dupa moartea primei sotii, acesta si-a pus verigheta pe un lant pe care il purta tot timpul la gat. De fata cu Lisa, si-a dat jos lantul. A gasit a doua mare iubire a vietii lui, alaturi de care impartasea pasiunea pentru puzzle. Doua piese diferite, care au avut nevoie de tragedii personale si de un trecut tumultos pentru a se gasi: “De aceea am preferat sa o cer in casatorie cu un puzzle. Cine ar fi crezut ca o sa primesc a doua sansa la iubire, la viata? Nu o sa-mi uit niciodata prima sotie. Cred ca ea mi-a scos-o in cale pe Lisa, e mana ei aici”, a mai completat barbatul de 59 de ani.

In momentul in care Greg Shaver si-a dat jos lantul cu verigheta de la gat, Lisa a ramas fara cuvinte: “Imi spuneam in gand ca oare e adevarat ce se intampla? Sunt eu atat de privilegiata incat sa am un barbat care sa ma iubeasca atat de mult? Dar nu puteam sa scot niciun cuvant. Stateam si ma uitam fie la puzzle, fie la el”.
Nu stie niciunul cat timp a trecut. Dar a fost, cu siguranta, cel mai interesant puzzle pe care l-au construit.

Daca vrei ca cel mic sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia, cumpara-i de la Noriel un puzzle. Va descoperi lumea din jur si o va vedea cu alti ochi. Si, cine stie, poate chiar el va pune la cale o cerere in casatorie care sa faca inconjurul lumii si sa emotioneze, asa cum o face cea a lui Greg Shaver.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top