Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

LOVITURA TERIBILA pentru Raci. Citeste sfatul zilei de 25 februarie 2016

Racii au de infruntat un zid pe care nu-l vedeau pana acum din cauza iluziei si a aburilor de veselie. Citeste sfatul zilei de 25 februarie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te straduiesti din rasputeri sa iti iasa toate planurile si nu ai idee ce trebuie sa faci in plus ca sa vezi rezultate imediat. Nu te debusola singur. Vei vedea ca munca ta nu este in zadar! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Profita de prezenta anumitor persoane. Unii oameni care iti dau tarcoale au forte magice asupra ta si trebuie sa constientizezi asta. Numarul norocos al zilei: 3.

HOROSCOP TIGANESC MARTIE 2016. Doua zodii se schimba total!

HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Zodiile care schimba tactica in dormitor

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Hai ca se poate! Ai vazut ca nimic nu e atat de imposibil pe cum credeai? Observi ca lucrurile se schimba in bine, iar asta trebuie sa te responsabilizeze si mai mult. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi primesti confirmarea anumitor temeri. Tradarea e ultimul lucru la care te asteptai, insa nu uita ca natura umana are si slabiciunile ei. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Prietenii tai sunt cei mai importanti acum. Multi au nevoie de tine si ar fi bine sa le arati sprijinul tau. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Zboara spre tot ce e nou, desprinde-te de ranchiuna si alte sentimente care iti fac sufletul negru. Stii bine ca nu esti o persoana rautacioasa. Nu confunda directitudinea si sinceritatea cu rautatea, nu esti din categoria acelor oameni. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top