Connect with us

Revistateo.ro

Cat te ajuta sa slabesti dieta cu hrisca, urmata de CRISTINA CIORAN

Stiri

Cat te ajuta sa slabesti dieta cu hrisca, urmata de CRISTINA CIORAN

Dieta cu hrisca e din ce in ce mai populara printre romance. Pana si vedetele o urmeaza. Vezi cum a reusit sa slabeasca Cristina Cioran si in ce consta acest regim alimentar.

Cristina Cioran a slabit 10 kilograme cu ajutorul acestei diete. Insa, inainte de a afla in ce consta aceasta cura de slabire, ce este hrisca?

Hrisca este o cereala care seamana cu graul si face parte din familia Polygonaceae, din care fac parte macrisul, rubarba si stevia creata. Desi provine din Asia, hrisca se cultiva si in partile europene si America de Nord.

100 de grame de hrisca au in componenta 12 grame de proteine si 4 miligrame de fier. In plus, contine 114 grame de calciu, important pentru nutritie si intarirea oaselor. Faina de hrisca este buna la prepararea placintelor si clatitelor si, spre deosebire de faina obisnuita, nu ingrasa.

Slabeste sanatos cu dieta PALEO

Dieta cu otet de mere dureaza doar 3 zile

In ce consta dieta cu hrisca

Cu ajutorul acestei diete puteti slabi pana la 12 kilograme pe saptamana. Dieta cu hrisca poate fi urmata in doua etape sau doua moduri. Prima varianta tine de la 7 pana la 14 zile, iar a doua 10 zile. Daca vrei sa urmezi dieta pe termen lung, dupa cele 7 sau 14 zile trebuie sa faci pauza o luna pana sa te reapuci de regim.

Daca vrei sa slabesti precum Cristina Cioran, trebuie sa consumi un pahar de cereale integrale pe zi (doua pahare de apa fiarta in care se lasa hrisca la inmuiat peste noapte).

Pe parcursul acestei diete drastice, puteti bea numai apa si cafea sau sucuri naturale (alege smoothie-urile deoarece sunt hranitoare si iti dau senzatia de satietate). Nu se consuma deloc sare, zahar, grasimi si nici macar untul considerat sanatos.

Cat te ajuta sa slabesti dieta cu hrisca, urmata de CRISTINA CIORAN

Atentie! Aceasta dieta este foarte drastica si presupune vizita la medic inainte de a te apuca de ea. Puteti consuma fructe, cate 2 bucati din orice tip, pe zi. Alcoolul nu are ce cauta in alimentatie si nici lactatele.

Hrisca este recunoscuta si pentru o serie de beneficii asupra sanatatii: previne accidentele vasculare, lupta impotriva diabetului si tine cancerul la distanta. De asemenea, hrisca scade nivelul colesterolului rau din sange si elimina toxinele din corp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top