Connect with us

Revistateo.ro

Racii dau fata cu REALITATEA. Citeste sfatul zilei de 6 martie 2016

Stiri

Racii dau fata cu REALITATEA. Citeste sfatul zilei de 6 martie 2016

Racii se confrunta cu realitatea dura de care au fugit pana acum. Citeste sfatul zilei de 6 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca ii desconsideri pe ceilalti pentru greseli pe care le faci si tu nu te mai plange atunci cand nu iti ies lucrurile si-ti vine sa dai vina pe toata lumea. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te paste un gand calator. Ti-ai dori sa pleci undeva unde nu te stie nimeni ca sa iti limpezesti gandurile. Nu e o idee rea, dar nu sta prea mult pentru ca saptamana viitoare ai treaba serioasa. Numarul norocos al zilei: 2.

Horoscop saptamanal 7-13 martie 2016. Gemenii intampina dificultati financiare

PREVIZIUNI KARMICE 7-13 MARTIE 2016. O singura zodie RAMANE PE VAL!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Primesti o surpriza placuta din partea partenerului de viata si ar trebui sa fii recunoscator pentru astfel de gesturi tandre. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dai fata cu realitatea dura pe care ai vrut sa o eviti pana acum. Auzi lucruri care te dor, dar este foarte bine ca cei din jur sunt sinceri cu tine. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Du-te pana la capatul lumii daca acolo simti ca e fericirea ta. Daca te atrage un loc ce crezi ca te poate energiza, fa-ti bagajele si ia-o la drum. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi e o zi numai buna sa iti revezi fostii prieteni. Fa-ti timp pentru persoanele dragi si nu ii mai ignora atunci cand te cauta. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top