Connect with us

Revistateo.ro

A pus sare pe blugi. Motivul GENIAL!

Stil de viata

A pus sare pe blugi. Motivul? GENIAL!

O cana cu apa (250 ml), o cana cu sare mare (250 grame), un castron mare sau un lighean si perechea ta preferata de blugi. De atat ai nevoie ca sa aplici acest truc genial cu sare pe blugi!

Pune apa in castron sau in lighean si aseaza blugii peste ea. Apoi pune sare peste blugi si freaca usor materialul. Invarte bine blugii in lighean, astfel incat sarea sa se dizolve in apa si sa intre bine in tesatura blugilor. Lasa 10-15 minute blugii in amestecul de apa cu sare, apoi clateste-i.

De asemenea, pentru orice haina inchisa la culoare, inainte ciclul de clatire al masinii pune 250 de grame de sare in masina de spalat si asa te asiguri ca vei avea haine in culori frumoase in continuare!

Rezultatul? Sarea ajuta la pastrarea culorii in materialul de blug, astfel ca se vor decolora mai putin la spalat si vei scapa de semnele de uzura!

Afla de aici de ce nu ar trebui sa speli o pereche de blugi!

Cum albesti sosetele

Un alt truc excelent pentru blugii tai favoriti este recomandat chiar de un mare producator de pantoloni tip jeans care spune ca blugii nu trebuie spalati prea des, caci se strica materialul, ci este bine sa ii pui, intr-o punga inchisa ermetic, in congelator pentru a indeparta mirosurile neplacute din tesatura. Ii lasi 15-20 de minute si ii scoti reimprospatati!

In caz de nu stiai deja, blugii se spala cu apa rece. In special daca ii speli pentru prima oara, foloseste apa rece, ca sa nu intre la apa. Iar trucul anterior, cel cu sare pe blugi, este perfect pentru a fi folosit pe blugi noi, caci nimic nu e mai neplacut decat o pereche de pantaloni care se decoloreaza inainte de a fi purtati.

Daca ia blugi colorati sau chiar si in alte nuante deschise, pastreaza-le culoarea frumoasa cu ajutorul otetului. Pune o cana de otet (250 ml) in ciclul de clatire al masinii de spalat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top