Connect with us

Revistateo.ro

Una calda si una rece pentru Rac. Citeste sfatul zilei de 9 martie 2016!

Sfatul zilei

Una calda si una rece pentru Rac. Citeste sfatul zilei de 9 martie 2016!

Racii trebuie sa fie foarte atenti la semnalele pe care le primesc azi din partea apropiatilor. Citeste sfatul zilei de 9 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te extrage singur din cercul tau de prieteni pentru ca dupa aceea tot tu vei fi cel care se va plange ca nu e bagat in seama. Actioneaza, implica-te, fii acolo! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Trebuie sa faci multe sacrificii daca vrei sa ajungi departe, dar nu asta e problema ta cea mai mare. Fii, totusi, atent la drumul pe care pasesti caci sunt multe capcane pe care nu le vezi din cauza entuziasmului destinatiei finale. Numarul norocos al zilei: 1.

PREVIZIUNI KARMICE 7-13 MARTIE 2016. O singura zodie RAMANE PE VAL!

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai o sansa unica pe care o primesti din partea unei persoane fata de care nutresti sentimente de iubire si respect imens. Nu ii da cu piciorul. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vestea calda: relatia de dragoste pe care ai inceput-o devine tot mai serioasa, deci fa-ti planuri de viitor consistente. Vestea rece: cu banii vor exista probleme si azi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Aerul de primavara pare ca iti prieste. Vrei sa faci o mie de lucruri si nu mai stii cum sa te apuci de ele. Prioritizeaza-ti activitatile ca sa nu fi luat prin surprindere. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei atentie de la o persoana pe care ai cunoscut-o recent si nu te poti abtine sa nu ii scrii non-stop. Ai grija sa nu o sufoci pentru ca vei obtine efectul contrar a ceea ce te astepti. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top