Connect with us

Revistateo.ro

Profetii de la Muntele Athos. Parintele losif Vatopedinul vorbeste despre cum va lucra Necuratul impotriva omenirii

Stiri

Profetii de la Muntele Athos. Parintele losif Vatopedinul vorbeste despre cum va lucra Necuratul impotriva omenirii

Parintele Gheronda Iosif Vatopedinul vorbeste intr-o lucrare de-a sa despre cum lucreaza Diavolul impotriva oamenilor si ce ne asteapta pe viitor.

Parintele Iosif Vatopedinul de la Muntele Athos descrie in cartea „Dialoguri la Athos”, publicata de editura Doxologia, metodele prin care Necuratul actioneaza impotriva noastra. Sfaturile sale sunt extrem de interesante, asa ca merita sa le aflam!

Biblia spune ca diavolul este „Luceafarul cazut”. Acesta este descris ca Satana care s-a aratat de multe ori apostolilor „ca un fulger cazand din cer” (Luca 10,18). Despre diavoli se spune ca acestia pot intruchipa orice forma de viata si ne pot pacali foarte usor.

PARINTELE ILARION ARGATU : cea mai mare invatatura si cea mai puternica rugaciune

Dovedit stiintific. Ce efecte are rugaciunea asupra ta

Parintele Iosif Vatopedinul spune ca principala tinta a diavolului este omul, cel care paseste pe calea unirii cu Dumnezeu. Parintele spune ca diavolul nu se arata in chip vadit. El apare prin sugestii, pacalind mintea si simturile omului.

Cum lucreaza necuratul

Intrebat cum de reuseste necuratul sa il intoarca pe om din fata lui Dumnezeu, parintele de la Muntele Athos raspunde ca acest lucru este posibil deoarece omul se misca si lucreaza mai mult prin simturi si prin sentimente.

Iosif Vatopedinul nu vede cu ochi buni viitorul omenirii si ii avertizeaza pe crestini sa fie atenti la imaginile inselatoare caci vor veni multi profeti mincinosi in urmatorii ani care vor umbla in cugetarile lor cele mai profunde cu tot felul de mesaje ce il vor ocari pe Dumnezeu si sfintii sai.

Ce este interesant in expunerea preotului de la Muntele Athos este faptul ca diavolul nu cunoaste ce gandeste omul, adica nu are capacitatea inainte-vederii pe care o are Dumnezeu. Acesta doar profita de necesitatile biologice primare ale fiintei umane si le exploateaza in detrimentul hranirii sufletului.

Antihristul se va arata sub chip omenesc

Diavolul este asemenea cu firea mintii omenesti. Acesta este rapid, neobosit, nu se poate schimba in viclenie si rautate si va folosi in continuare toate armele pentru a-l seduce pe cel nesmerit. Are capacitatea de a se deplasa foarte repede si foloseste toate mijloacele pe care le are la indemana pentru a-si indeplini scopurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top