Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru un sex proaspat intr-o relatie veche

dragoste

Trucuri pentru un sex proaspat intr-o relatie veche

Cum reusesti sa ai parte de un sex proaspat intr-o relatie veche? Pentru toate acele femei care mai simt ceva pentru fostul sau care au impresia ca povestea lor de dragoste se afla intr-un moment de plafonare exista cateva solutii de a reaprinde focul pasiunii.

Cum reusesti sa ai parte de sex proaspat intr-o relatie veche?

Trucurile de mai jos iti vor fi de mare folos daca ai senzatia ca nimic nu mai poate fi la fel ca inainte. Sexul poate fi facut intotdeauna diferit.

1. Fa masaj neconventional

Il poti saruta pe abdomen in timp ce iti plimbi degetele pe coloana vertebrala. Esenta unei partide reusite sta in preludiu. Asadar, fa-i masaj in punctul potrivit, iar atunci cand te apropii de organul sau genital, opreste-te. Il vei inflacara imediat, iar imaginatia lui va prinde aripi.

4 semne ca ai nevoie de sex

5 mituri desfiintate despre femei si sex

2. Excita-l cu portia

Danseaza lasciv in fata lui si apoi abandoneaza-l. Atinge-l in zonele sale erogene dupa care spune-i ca vrei sa dormi. Aceste jocuri inocente il pot face sa te doreasca din nou. Vei trezi in el creativitatea care poate altadata va lipsea.

3. Faceti sex la o lumina kinky

Cumpara un bec colorat si transforma camera ta intr-un mic bordel. Jocurile erotice ii innebunesc pe barbati. O camera in care palpaie lumini rosii, pe langa lumanarile si petalele de trandafiri, este locul unde se pot dezlantui pasiuni nebanuite.

4. Leaga-l de pat

Nu trebuie sa fii violenta cand faci asta. Preia tu controlul actiunii si transforma-l in pupilul tau. Ii va placea la nebunie sa faci ce vrei cu el cata vreme veti simti amandoi placerea.

5. Reinventati pozitia misionarului

Pozitia misionarului poate fi reinventata. Pune-ti picioarele pe umerii lui astfel incat genunchii sa fie de o parte si de alta a capului. Cu alte cuvinte, alege pozitia misionarului fara sa atingi pamantul cu membrele tale inferioare.

6. Alegeti-va niste roluri

Sexul devine interesant pentru barbati (dar si pentru femei) cand fiecare dintre parteneri joaca un rol important. Poti sa te transformi in contesa si el in conte sau, daca vreti sa fiti mai perversi, poti sa fii politista si el infractorul. Ai grija, totusi, cum il pedepsesti pentru nelegiuirile sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top