Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a murit dupa ce si-a facut teste de sarcina, iar o alta a descoperit aceeasi boala crezand ca e gravida

Stiri

O femeie a murit dupa ce si-a facut mai multe teste de sarcina, iar o alta a descoperit aceeasi boala crezand ca e gravida

Doua femei au impartit aceeasi drama. Una dintre ele si-a facut 7 teste de sarcina crezand ca este gravida, insa a descoperit un adevar tulburator. Cealalta a pierdut lupta dupa ce si-a facut aceleasi teste.

Drame in oglinda. Louise, o tanara de doar 25 de ani, s-a confruntat mai multe zile cu dureri ascutite in abdomenul inferior. Cand a observat sangerari anormale intre perioadele de menstruatie, sotul ei i-a spus sa mearga la doctor. Medicul i-a recomandat femeii sa isi faca un test de sarcina, insa primul a iesit negativ.

La a doua vizita la spital, aceeasi recomandare: testul iesise tot negativ. Testarea s-a repetat de 7 ori pana cand simptomele au inceput sa se inrautateasca, iar Louise si sotul ei luau in calcul o ipoteza dramatica: femeia s-ar putea sa sufere de o boala cumplita.

A murit de cancer ovarian dupa ce a folosit un produs de ingrijire corporala la indemana tuturor

Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

In urma unei ecografii s-a descoperit ca Louise avea un chist benign la ovare. Avea un teratom imatur de gradul doi, un tip rar de tumoare ovariana. Cancerul ovarian incepea sa fie simtit in stomac si presa toate organele. Aceste tipuri de celule canceroase sunt specifice tinerelor de 20 de ani, iar sansele de recuperare sunt ca la loterie.

Profesorul si cercetatorul Hani Gabra explica de ce poate fi confundat cancerul ovarian cu sarcina: „Simtpomele de balonare sau nod in stomac pot fi asemanatoare semnelor sarcinii. Dupa primele doua teste de sarcina, Louise trebuia sa incerce alt tip de examinare si nu sa mai astepte pentru alte 5 testari”, scrie portalul littlethings.com.

O femeie a murit dupa ce si-a facut teste de sarcina, iar o alta a descoperit aceeasi boala crezand ca e gravida

Din fericire, Louise face fata bolii. Povestea ei este un semnal de alarma pentru toate femeile care trebuie sa isi faca examene detaliate in astfel de cazuri.

Demi nu a facut fata bolii

O femeie a murit dupa ce si-a facut teste de sarcina, iar o alta a descoperit aceeasi boala crezand ca e gravida

Nu este singurul caz de acest tip. Presa internationala a relatat un caz in oglinda cu cel suferit de Louise, al unei tinere make-up artist in varsta de doar 22 de ani, care, din nefericire, nu a reusit sa supravietuiasca. Demi Wright, cunoscuta in arta machiajului, a suferit dureri cumplite in luna noiembrie a anului trecut crezand ca este insarcinata.

Medicul i-a recomandat, la fel ca si in cazul Louise, sa faca teste de sarcina. Avea sa afle intr-un tarziu ca are adenocarcinon in faza terminala. Acest tip de cancer afecteaza glandele care captusesc interiorul diferitelor organe, inclusiv pe cel genital.

Wright, care a lucrat pentru Lancome, a fost diagnosticata cu o tumora de 12 cm, care continua sa creasca extrem de rapid. Moartea fetei a fost devastatoare pentru familie: „Demi avea un zambet contagios, frumos si si-a aratat mereu personalitatea pozitiva”, isi aminteste Chris, tatal vedetei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top