Connect with us

Revistateo.ro

O zodie se remarca intr-un mod agresiv. Citeste sfatul zilei de 30 martie 2016

Sfatul zilei

O zodie se remarca intr-un mod agresiv. Citeste sfatul zilei de 30 martie 2016

Sagetatorul se remarca prin agresivitate si nerabdare. Acest semn zodiacal va reusi sa obtina ce isi doreste cu ajutorul tupeului. Citeste sfatul zilei de 30 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Asculta! Nu ii mai intrerupe pe cei din jur cand vor sa iti transmita ceva important. Fii aproape de ei aratandu-le ca iti pasa de ceea ce iti spun. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Vorbeste cu cei din familie despre schimbarile pe care le-ai pregatit pentru a nu fi luati prin surprindere. Mingea se afla acum in terenul tau. Numarul norocos al zilei: 2.

Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade in 2016

HOROSCOP SEXUAL APRILIE 2016 – Zodia care cucereste cum respira

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Continua lupta ca sa demonstrezi adevarul! Batalia ta este foarte importanta nu doar pentru imaginea pe care ti-ai construit-o cu greu, ci si pentru stabilitatea ta financiara. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti era teama de confruntarea de azi, insa este necesara. Inainte de a spune ceva, gandeste-te ca o faci pentru a dormi cu inima impacata. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai turna gaz pe foc pentru ca te vei arde singur. Daca ai impresia ca zgandarind nervii celorlalti vei reusi sa obtii informatii vitale, te inseli amarnic. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Se apropie un eveniment menit sa iti aline sufletul. Bucura-te de aceasta zi speciala si nu te feri sa visezi in continuare la destinatia ta preferata. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top