Connect with us

Revistateo.ro

Ce culoare de par ti se potriveste

Par & Coafuri

Ce culoare de par ti se potriveste

Alegerea nuantei ideale pentru parul tau poate insemna mult stres. Afla ce culoare de par ti se potriveste, in functie de culoarea pielii tale.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca nu ti se potriveste orice culoare de par. Stilistii recomanda alegerea nuantei in functie de culoarea tenului tau. Culoarea parului trebuie sa se completeze cu cea a pielii si a ochilor.

Ce culoare de par ti se potriveste: reguli de baza de la hair-stylisti

1. PIELEA DE CULOAREA DESCHISA + OCHI CAPRUI SAU VERZI = blond, castaniu deschis cu tonuri aurii, rosu sau un blond bej. Evita cu orice pret culorile tipatoare sau negrul. Rozul, verdele sau albastrul nu te avantajeaza, de asemenea.

Reteta GENIALA pe care ti-o ascund coafezele! Combinatia care iti inchide cu doua tonuri culoarea parului!

Ce cred barbatii despre tine in functie de culoarea parului tau

2. PIELEA DE CULOARE CALDA, CU NUANTE BRUNE SAU ROSIATICE = brun-auriu, maro-miere sau mahon. Din nou, brunetul nu te va satisface absolut deloc, iar rosul va produce un contrast nedorit.

3. PIELEA IN NUANTE RECI, ROZ-BEJ SAU ROZ DESCHISI + OCHI ALBASTRI = blond-argintiu, castaniu sau blond platinat. Suvitele gri ti se potrivesc de minune, iar rosul si brunetul, si in acest caz, sunt alegeri nefavorabile.

4. PIELEA IN NUANTE INCHISE + OCHI CAPRUI SAU VERZI = castaniu spre blond, blond-aluna, brunet. Daca ai pielea maslinie sau te bronzezi repede, trecerea de la castaniu la blond iti va veni manusa, mai ales daca alegi suvitele californiene. Si negrul te-ar prinde bine. Evita cu orice pret blondul aprins sau rosul-semafor.

5. PIELEA FOARTE DESCHISA LA CULOARE = negru, roscat, blond-miere. Daca ai pielea mai albicioasa si bronzul nu se prinde deloc de tine, rosul aprins si negrul inchis vor scoate in evidenta frumusetea ta. De asemenea, te poti juca si cu alte nuante precum turcoazul, albastrul sidef sau verdele de nuca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top