Connect with us

Revistateo.ro

De ce carucioare sport Motivele pentru care mamicile sunt indragostite de aceste modele

Stil de viata

De ce carucioare sport? Motivele pentru care mamicile sunt indragostite de aceste modele

E cunoscut faptul ca venirea pe lume a unui copil schimba la 360 de grade stilul de viata al parintilor. Altele sunt prioritatile, altele sunt grijile si e dificil sa faci loc vechilor activitati in noua viata, de dupa nasterea lui bebe.

Spre exemplu, ne referim aici la viata activa, sportiva a mamicii. Din fericire pentru ele, imediat dupa ce bebe implineste varsta de 6 luni, e timpul pentru o cautare atenta printre carucioare sport pentru copii.

Motivul pentru care sa alegi dintre toate modelele tocmai carucioare sport? Specialistii, dar si parintii care s-au confruntat cu alegerea unui carucior pentru copii s-au declarat extrem de multumiti de acest tip de carucioare, astfel ca pe piata din Romania incep sa devina din ce in ce mai cautate astfel de tipuri de carucioare, carucioare sport.

 

Dar de ce carucioare sport? Potrivit acelorasi specialisti, un carucior sport este ideal pentru plimbarile cu bebe in locuri aglomerate sau cu denivelari. Un carucior sport este usor de manevrat, usor de pliat, ocupand foarte putin spatiu de stocare si multe, multe alte avantaje. Iata cateva lucruri care raspund la intrebarea <<De ce carucioare sport si nu altele?>>:

  • Au preturi bune, pot fi achizitionate de catre orice parinte. Nu ai nevoie de foarte multi bani pentru a cauta printre carucioare sport, a alege modelul pe care il doresti si a-l achizitiona.
  • Sunt fabricate din materiale usoare, astfel ca mamicile nu trebuie sa depuna un efort mare in a-l transporta.
  • Sunt sigure, au centuri de siguranta cu cel putin 3 puncte de prindere, iar cei mici nu le pot desface.
  • Au roti pivotante, nu se simte nicio groapa, nicio denivelare.
  • Prezinta manere ergonomice, sunt comode si sunt cele mai sigure carucioare de pe piata datorita franelor.

Mai mult decat atat, cand vine vorba despre carucioare sport, se vorbeste foarte mult despre suspensiile moi, care absorb socurile cel mai bine. Bebe, la plimbare, va fi tot un zambet, nu zdruncinat. Confort si siguranta, astfel. Cu bebe fericit, cu mamica sau taticul reluandu-si stilul de viata de dinainte, fara ca cel mic sa fie pus vreo secunda in pericol – de aceea sunt carucioarele sport atat de apreciate printre parinti.
Retineti insa ca un astfel de model nu poate fi folosit in primele luni de viata ale lui bebe.

Daca vrei sa descoperi modele interesante de carucioare sport, vino la Noriel. Colorate, interesante, la preturi excelente, ele sunt pe placul parintilor care considera miscarea importanta, dar care stiu si faptul ca un astfel de model indeplineste toate conditiile pentru plimbari de neuitat cu bebe: siguranta si confort. Iar atunci cand costa atat de putin, in comparatie cu alte modele, e normal sa incepi sa cauti carucioare sport si sa-ti alegi preferatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top