Connect with us

Revistateo.ro

5 semne ca tu si partenerul tau va potriviti de minune

Cuplu

5 semne ca tu si partenerul tau va potriviti de minune

Vrei sa stii daca tu si partenerul tau va potriviti? Iata care sunt semnele unei relatii de succes!

1. Sunteti amandoi pozitivi. Studiile arata ca o perspectiva posizitva asupra vietii este secretul pentru o relatie stabila si de durata. Cercetatorii de la Universitatea din Chicago au demonstrat ca atunci cand doar un singur partener este optimist, iar celalalt este mereu pesimist si vede doar partea neagra a lucrurilor, exista sanse mari de a incepe numeroase conflicte. Emotiile pozitive sunt esentiale pentru orice cuplu si ele devin benefice atunci cand ambii parteneri le au. Astfel fiecare dintre cei doi se simte in siguranta si este mai fericit.

2. Va spuneti des ceea ce simtiti. Desi ai putea spune ca faptele sunt mai importante decat vorbele, studiile arata ca oamenii care vorbesc deschis despre ceea ce simt au sanse mai mari sa fie intr-o relatie stabila. Impartasirea emotiilor este esentiala pentru orice om, iar daca ambii parteneri sunt interactivi nu poate inseamna decat ca lucrurile sunt pe drumul cel bun. Bucura-te de fiecare data cand iti da un mesaj frumos si raspunde-i cu aceeasi moneda!

CITESTE SI: 4 MITURI DESPRE SEX

CITESTE SI: CE LE EXCITA PE FEMEI

3. Limitati utilizarea platformelor de socializare. Social media are un rol important in viata fiecarei persoane, insa acesta nu este intotdeauna un lucru bun. Daca nu mai simtiti nevoia sa postati incontinuu, daca nu mai sunteti la fel de interesati de tot ce se intampla pe retelele de socializare, daca va doriti doar sa stai impreuna, relatia voastra este pe drumul cel bun.

4. Preferati sa va certati decat sa pastrati pentru voi supararile si parerile negative. Studiile arata ca este mult mai sanatos sa spui ceea ce simti, chiar daca asta poate isca o cearta. Cuplurile care reusesc sa rezolve orice neintelegere afirmand cu tarie care sunt sentimentele lor reale au mai multe sanse de a trece de testul timpului.

5. Aveti o viata sexuala activa. Sexul este foarte important in orice relatie. Lucrurile vor merge de minune daca tu si partenerul tau va simtiti bine in pat si aveti o viata sexuala regulata.

Sursa foto: the-open-mind.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top