Connect with us

Revistateo.ro

3 moduri in care cureti oalele, tavile si tigaile

Stiri

3 moduri in care cureti oalele, tavile si tigaile

Nu stii cum sa cureti oalele, tavile si tigaile vechi? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta!

Daca oalele tale nu mai arata ca la inceput si planuiesti sa le arunci, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte. Exista cateva moduri simple de a indeparta grasimile, murdaria si chiar rugina de pe vasele din bucatarie. Chiar si taigaile vor arata exceptional. Uite ce poti face!

1. Ai o tava de cuptor pe care s-a intarit grasimea si muradaria? O poti face ca noua cu un simplu ingredient. Freaca tava cu un burete inmuiat intr-o solutie din apa si bicarbonat de sodiu si in cateva minute aceasta ta va arata minunat. Si peroxidul de hidrogen este un ingredient puternic care te ajuta sa indepartezi chiar si cele mai incapatanate pete de pe vasele de bucatarie.

CITESTE SI: 6 TRUCURI PENTRU FRUMUSETEA FLORILOR DIN VAZA

CITESTE SI: CE SA NU PORTI IN POSETA CA SA TE FERESTI DE GHINION

2. Pe vasele din yena apar intotdeauna pete greu de scos, indiferent de cat de bine le vei spala. Tot bicarbonatul te va ajuta sa le indepartezi. Ai nevoie de sapun lichid, bicarbonat de sodiu si o periuta de dinti. Inmoaie periuta de dinti in sapun lichid si apoi in bicarbonat. Curata usor tot vasul cu aceasta pasta si apoi las-o sa actioneze timp de 20 de minute. O vei indeparta imediat cu un burete bine inmuiat in apa calda si vasul tau va arata impecabil.

3. Vechile tigai pot fi curatate cu ajutorul a doua ingrediente: un cartof si sare mare. Taie un cartof in jumatate. Pune in tigaie un strat generos de sare si incepe sa cureti tigaia cu ajutorul cartofului. Vei observa ca pasta care se formeaza se va murdari foarte rapid, in functie de conditia tigaii. Clateste-o apoi cu apa calda si tigaia va arata ca noua.

Sursa foto: apartmenttherapy.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top