Connect with us

Revistateo.ro

Exfoliant pentru corp cu zahar si vanilie

Frumusete

Exfoliant pentru corp cu zahar si vanilie

Ai nevoie de un exfoliant pentru corp care sa iti ofere rezultate adevarate? Iata o reteta rapida si eficient!

Zaharul este ingredientul ideal pentru o piele curata si fina, asa ca nu ezita sa il utilizezi in toate tratamentele pe care le prepari in casa. In combinatie cu alte ingrediente sanatoase vei obtine un produs homemade care va putea fi folosit ori de cate ori pielea iti este uscata si aspra. Invata cum sa prepari singura un exfoliant pentru corp cu zahar si vanilie!

Ai nevoie de putine ingrediente, insa randamentul va maxim! Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci intr-un vas curat o jumatate de cana de zahar alb sau brun, o jumatate de cana de ulei de masline extravirgin, uleiul dintr-o capsula de vitamina E si o lingurita de extract de vanilie. Dupa ce vei folosi acest scrub nu vei mai fi tentata sa cumperi produse scumpe din comert.

CITESTE SI: BAIE DETOXIFIANTA- CUM O PREGATESTI SINGURA

CITESTE SI: TRUCURI DE FRUMUSETE DE LA CITITOARE

Zaharul va stimula circulatia si va curata pielea in profunzime, eliminand toate celulele moarte si pielea uscata. Uleiul de masline hidrateaza si reda elasticitatea pielii, fiind ideal in special pentru persoanele care au o piele uscata si sensibila. Extractul de vanilie ofera un parfum subtil intregului corp, care te va invalui pe tot parcursul zilei. Vitamina E este absolut necesara oricarui tip de piele, deoarce o protejeaza de razele ultraviolete si previne deteriorarea celulelor sub actiunea radicalilor liberi.

Foloseste acest exfoliant pentru corp cel putin o data pe saptamana, pe pielea usor umeda. Maseaza-te delicat timp de 5-10 minute si apoi spala-te cu apa calduta si gel de dus. Nici nu va mai fi nevoie sa aplici o crema hidratanta de corp, caci uleiul de masline face toata treaba!

Sursa foto: newleafwellness.biz

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top