Connect with us

Revistateo.ro

Dictionar sexual. 11 termeni de stiut

dragoste

Dictionar sexual. 11 termeni de stiut

Exista un dictionar sexual pe care putine femei il cunosc. Acesta contine cativa termeni moderni, caci, nu-i asa, si sexul are fazele lui de evolutie.

Uita de preludiu, orgasm, masturbare sau alti termeni deja clasici atunci cand vorbim despre sex. Odata cu evolutia tehnologica au aparut o serie de cuvinte pe care merita sa le cunosti mai ales daca ai in plan o calatorie prin Occident, unde lumea e mai dezghetata cand vine vorba de sex. Iata cateva cuvinte care descriu experiente sexuale nestiute.

1. Facem un „cruising?”
Daca vei auzi vreodata un barbat care te intreaba asta, trebuie sa stii ca te vrea acum. Cu alte cuvinte, isi doreste o experienta sexuala rapida. Dar nu asta e noutatea: cand auzi de „cruising”, trebuie sa stii ca iubitul tau vrea sa o faceti intr-un loc public acum!

2. Sexting
Sexting = schimb de fotografii sau videoclipuri cu continut indecent. Se practica foarte des in ziua de azi, mai ales ca Internetul a devenit principalul loc de agatat.

3. Cyber-orgie
Da, este vorba despre sex in grup, dar fara prezenta fizica a celor care sunt implicati. Dupa cum deja ti-ai dat seama, in acest caz se folosesc camerele web.

4. Swinger
Chiar si in Romania exista cluburi de swingeri. Din cauza legilor restrictive in ceea ce priveste sexul, aceste cluburi trebuie cautate cu lupa daca ai vreodata vreo perversiune de acest tip. Dar, stai asa, despre ce e vorba, de fapt? Swinging = schimbul de parteneri sexuali. Se practica mai ales in cazul cuplurilor casatorite.

Pozitii sexuale care prelungesc orgasmul

De cate ori ar trebui sa faci sex intr-o saptamana

5. Pornaoke
E ca la karaoke, insa aici e vorba despre muzica erotica pe care trebuie sa o fredonezi in fata publicului.

6. Splosh
Splosh = folosirea mai multor tipuri de alimente drept afrodisiace pentru sporirea placerii. Aici intra aproape orice poate fi comestibil de pe trupul partenerului, de la picant la dulce.

7. Petting
Petting = sex prin haine. Cei care il practica spun ca pot ajunge la orgasm fara contactul cu pielea umana.

8. Masaj Nuru
Masajul Nuru este o specialitate a geishelor. Tailandezii si japonezii cunosc cel mai bine secretele masajului de acest tip. Este vorba despre imbalsamarea corpului partenerului in ulei, urmata de alte actiuni la care deja va ganditi si voi.

9. Booty call
Booty call = partida de sex care se stabileste rapid, cu ajutorul unui simplu telefonic. Se practica pana si intre prieteni.

10. Finger food
Termenul se refera la masa pe care o iei de pe trupul partenerului. Nu se folosesc alte membre sau organe in afara degetelor.

11. Wrestling sex
Despre wrestling, stiti ce este. Renuntati la haine si adaugati cuvantul sex. Acest dictionar sexual poate fi actualizat oricand si asta pentru nici sexul nu mai e ce a fost vreodata!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top