Connect with us

Revistateo.ro

Fecioarele iau o decizie UIMITOARE. Citeste sfatul zilei de 12 aprilie 2016

Sfatul zilei

Fecioarele iau o decizie UIMITOARE. Citește sfatul zilei de 20 august 2017

Sfatul zilei de 20 august 2017: Fecioarele iau o decizie care va surprinde pe toata lumea, pana si pe cei mai apropiati prieteni.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Incepi o noua etapa si ai putine temeri. E normal sa fie asa mai ales ca schimbi macazul definitiv. Te incearca sentimente de regret, insa nu ai de ce sa iti impovarezi sufletul. Drumul ales este unul plin de surprize placute. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iti plac oamenii langa care te simti in siguranta chiar si daca nu iti gusta mereu glumele. Daca vezi ca cineva reactioneaza prea dur la glumitele tale inofensive, pastreaza distanta. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu cauta fericirea prea departe de tine. Trebuie doar sa fii foarte atent la ce ai reusit sa realizezi de unul singur si vei vedea ca adevaratele bucurii vin din interiorul tau. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pastreaza aproape oamenii cu care te simti liber, oamenii care nu iti cer non-stop justificari sau care nu se uita la tine chioras cand faci ceva iesit din comun. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cu rabdarea treci marea si orice punte, indiferent cat de greu ar fi drumul. Inarmeaza-te cu pace in suflet si porneste la drum cu incredere. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Alegi sa te desprinzi total de anumiti oameni si asta e tot ce conteaza acum pentru linistea sufletului tau. Nu uita ca steaua ta norocoasa abia acum incepe sa straluceasca. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top