Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 11-16 aprilie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 11-16 aprilie 2016

Horoscop Minerva 11-16 aprilie 2016: Cunoscutul astrolog a facut cateva previziuni pentru saptamana aceasta. Iata ce ne rezerva astrele!

Berbec

Saptamana aduce revelatii legate de cariera, de sefi, de oameni care i-au marcat evolutia profesionala. Va taia cu un laser toate excrescentele care i-au capusat viata. Va intalni dragostea vietii in zilele urmatoare. Nu trebuie sa isi piarda capul cand vine vorba de asta. Mercur il sprijina din punct de vedere financiar, pana pe 15 a lunii. Segmentul banilor se va tensiona dupa aceasta data.

Taur

La capitolul afectiv nu sta rau deloc. Se repede cu capul inainte cand vine vorba de dragoste si se angreneaza in proiecte de care nu are cum sa scape. Profesional se angajeaza la prea multe, iar drama si stresul ori crizele de timp apar pe 14 si 15 aprilie. E bine sa nu ia o decizie financiara care poate afecta bugetul, adica sa nu dea pasarea din mana pe cioara de pe gard.

Gemeni

Geamanul trebuie sa fie atent la capitolul sanatate din cauza unei cruci cu semne mutabile in casele sale. In zilele de 14 si 15, lucrurile iau o turnura neasteptata, conflictuala, cu Marte si Saturn in patrat cu Jupiter. Geamanul cuplat ar putea renunta la o sarcina de cuplu. Poate lua o decizie pe care a amanat-o foarte multa vreme. Luna Neagra ii tranziteaza Casa Comunicarii. Tot ce planuieste va cadea a doua zi ca si cum nu s-ar fi discutat nimic.

Previziuni karmice 11-17 aprilie 2016

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

Rac

Racul nu a mai fost atat de nemultumit de viata cum va fi in perioada urmatoare. Problemele afective se vor intensifica din 12 pana pe 16. In conflictele din familie nu va putea riposta, mai ales daca e vorba de rude feminine. Poate sa fie violent in limbaj cu prietenii, deci mare atentie pe 13 aprilie! Legat de investitii, principalul sfat ar fi sa nu se grabeasca cu privire la ele. Ar fi ideal sa astepte pana dupa Paste.

Leu

Schimbarea de presiune atmosferica aduce tensiuni pentru Leu. Trebuie sa isi vada de viata lui, chiar daca lasa de dorit comunicarea in aceste zile. Leul isi modifica mentalitatea in ceea ce priveste societatea pe zi ce trece si in raport cu ceea ce i se intampla. Abandoneaza multe fixuri si va trai o adevarata detoxifiere spirituala. Sa fie atent la orice numire pe care o primeste. Jupiter retrograd poate anula orice oferta salariala facuta acum.

Fecioara

Tot ce i se intampla Fecioarei se circumscrie destinului. Din punct de vedere spiritual, se gandeste la familie si se intoarce la Divinitate. Va pricepe ca daca vrea sa schimbe ceva, schimbarea trebuie sa inceapa cu ea. Afectiv, lucrurile sunt nesperat de bune, chiar daca nu renunta la critica. Are nevoie de un partener care sa ii menajeze mentalul. Are o sansa spectaculoasa sa evolueze profesional. Va merge pe sintagma „totul sau nimic”. Atentie, la data de 15 aprilie! Niste vorbe aruncate pe la spate pot provoca furtuni. Cu calm va trece totul.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top