Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune masti pentru un ten energizat

Cosmetica

Cele mai bune masti pentru un ten energizat

Vrei un ten energizat si hidratat in fiecare dimineata? Iata la ce masti trebuie sa apelezi!

De foarte multe ori tenul unei femei devine lipsit de viata si foarte palid. Daca vrei o piele mai supla si mult mai luminoasa, ingredientele naturale sunt cele mai potrivite. Ai nevoie de cateva masti simple dar de efect care iti vor oferi un ten energizat si stralucitor aproape instant!

1. Mango si iaurt. Aceasta masca este ideala pentru orice tip de ten, fiind foarte hidratanta si contribuind la eliminarea celulelor moarte si a murdariei. Mango este un fruct benefic pentru piele datorita continutului ridicat de vitamina C. Tot ce trebuie sa faci este sa pisezi doua linguri de mango si sa le amesteci cu o lingura de iaurt. Aplica masca pe tenul curat si las-o sa actioneze 10 minute. Este un remediu rapid, asa ca poate fi utilizat chiar si dimineata, inainte sa te machiezi.

CITESTE SI: MASCA EXFOLIANTA PENTRU TEN SENSIBIL

CITESTE SI : MASCA CU BICARBONAT DE SODIU

2. Avocado si miere. Aceasta masca este ideala pentru tenul sensibil si palid. Mierea are proprietati antibacteriene si te fereste de pete si cosuri, in timp ce avocado hidrateaza si reda elasticitatea pielii. Amesteca o lingura de pasta de avocado cu o lingurita de miere si o lingurita de ulei de cocos. Aplica masca pe tenul usor umed si las-o sa actioneze 10 minute. Clateste-te cu apa calduta.

3. Banana si capsuni. Aplica aceasta masca ori de cate ori simti nevoia unui ten energizat. Capsunile fac minuni pentru piele fiind extrem de bogate in vitamine si minerale. Piseaza o jumatate de banana si 2 capsuni si aplica-le pe tenul curat. Lasa amestecul sa actioneze 15 minute si spala-te cu apa calda. Pielea ta va fi revigorata imediat!

Sursa foto: beautyaunatural.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top