Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa te porti cu soacra cand chiar are dreptate

Stiri

Cum sa te porti cu soacra cand chiar are dreptate

Cum sa te porti cu soacra cand iti vine sa te urci pe pereti pentru ca nu o mai suporti? E normal sa traiesti acest sentiment? Absolut. 80% dintre femei sunt in situatia ta, asa ca nu dispera. Pentru a afla cum sa te porti cu mama iubitului tau ar fi bine sa incerci sa o intelegi si tu, nu crezi?

Inainte de toate, in ce situatii are soacra ta dreptate si trebuie sa recunosti asta? In foarte multe, chiar daca tu o vezi pe ea inamica numarul 1 a relatiei tale. Ironia sortii este ca si tu vei intelege, la un moment dat, cum e sa fii in pielea soacrei, asta daca iti doresti copii, bineinteles.

Iubirea pe care o are o mama pentru copilul ei, oricat de mult ar creste, este enorma. Nu va inceta niciodata, chiar daca ‘puiul’ ajunge la 30 sau 40 de ani. In cazul relatiei dintre soacra si nora intervine tocmai aceasta problema: fiecare isi adjudeca barbatul uitand ca acesta este un om de sine statator inainte de toate. Deci, cea mai mare greseala pe care o faci este tocmai arogarea tuturor drepturilor asupra sotului tau. In aceasta situatie, soacra ta va avea mereu dreptate. Dar, stai linistita, vei invata asta cand vei fi mama.

Cum am aflat ca am fost blestemata de PROPRIA MEA SOACRA. Povestea SOCANTA a Claudiei

Scrisoare SINCERA catre viitoarea mea soacra

Ce faci atunci cand mama iubitului tau te cearta, cand iti reproseaza pasivitatea ta, lipsa de implicare in relatiile familiale, gelozia ta excesiva, tentatia de a acapara totul? Cum eviti sa nu transformi dintr-o relatie deja de adversitate una de ura cumplita? Iata cateva sfaturi:

Cum sa te porti cu soacra ta

1. Spune-i mamei soacre ca asa cum ea isi iubeste fiul, si tu il iubesti, dar in felul tau. In cazul in care faci o greseala in ceea ce o priveste, recunoaste eroarea comisa fara prea multa victimizare. Arata-i soacrei tale ca, desi are dreptate, esti suficient de inteligenta si de demna. Pana la urma, toti gresim.

2. Daca mama soacra iti atrage atentia ca petreci mai mult timp cu prietenele tale decat cu sotul tau, fii sigura ca iubitul tau s-a plans pe tema asta. Independenta este importanta pentru orice femeie, insa in momentul in care fiecare partener de cuplu duce o viata paralela nu se mai cheama ca au o relatie.

3. Cand soacra iti reproseaza ca esti mana sparta, mai ales daca nu muncesti, cam are dreptate. Nu e vorba despre misoginism aici, nu incerca argumentul asta. Ti-ar conveni ca barbatul cu care esti sa iti cheltuie toti banii fara sa faca absolut nimic? Cam nu, nu-i asa?

4. Nu te incrunta de fiecare data cand soacra ta iti atrage atentia asupra unui lucru. Daca incepi sa o vezi cu ochi rai inainte sa deschida gura nici nu mai conteaza care este critica pe care ti-o aduce. Incearca atat tu, cat si ea, sa nu va puneti etichete inainte sa dialogati. Renuntati la prejudecati!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top